Véget ért a Fiesta

 Október 18-án, szombaton került megrendezésre a Golf Fiesta Tour fináléja a budapesti Academy Golf Club pályáján. A versenysorozat közel ötven résztvevővel induló záró epizódjáról, a bruttó sorrendben harmadikként végző Nagy László Attilát kérdeztük.

Október 18-án, szombaton került megrendezésre a Golf Fiesta Tour fináléja a budapesti Academy Golf Club pályáján. A versenysorozat közel ötven résztvevővel induló záró epizódjáról, a bruttó sorrendben harmadikként végző Nagy László Attilát kérdeztük.

„A Golf Fiesta Tour versenysorozat megrendezéséért nagy elismerés és köszönet jár a szervezőnek, Csikós Gábornak, aki mondhatni megalkotta a magyar golfozók olvasztótégelyét. Öröm volt látni most is a sok játékost, akik sokszor egymást nem ismerve állnak a tee-hez, és a tizennyolcadik szakasz után már jó barátokként mennek le a pályáról. – kezdte Nagy.

Én is immáron tizenöt éve golfozom, és a mai napig szeretem azokat az alkalmakat, amikor új arcokat, új embereket ismerhetek meg. A Golf Fiesta azonban még ennél is többet jelentett, hiszen nem csupán jó közösségépítő program, de a helyszínek is változatosak voltak (a verseny fordulóinak otthont adott már a Forest Hills, Old Lake, Academy és Magyar Golf Club is – a szerk.)! Ez pedig arra ösztönzi a játékosokat, hogy merjenek új helyeket is kipróbálni, ahol más klubok pályáival, és persze tagjaival is megismerkedhetnek.

Ezek után szinte mondanom sem kell – folytatta -, hogy én sem a nyereményekért, vagy egy áhított helyezésért indultam a versenyen. Számomra a jó hangulat, a jó játék a fontos, és azt hiszem szombaton ebben maradéktalanul részem volt. Az első flightban indultam Palya Ferenccel és Flesch Tamással, és bár őket még nem ismertem, mégis jókat beszélgettünk a verseny közben, jól éreztük magunkat. A pálya is tökéletes állapotban volt, bár kissé nehezítettek a játékon a frissen nyírt fairwayek, és tükörsima greenek. A szervezést sem érheti rossz szó: a klub finom ételekből álló svédasztalos cateringgel vendégelt meg minket, és a verseny díjaként minden gyerkőc kapott valami kis édességet is.”

Bár a versenysorozatnak hivatalosan vége, a résztvevők számára van egy utolsó lehetőség a találkozásra, ismerkedésre.

„November hetedikén fog majd sor kerülni egy gálavacsorára a Kempinski Hotelben, ahova mindenki elhozhatja a partnerét is. Így csak még szorosabbá, elmélyültebbé válhatnak a pályán köttetett friss ismeretségek, amiért szintén köszönet a Csikós családnak.” – tette hozzá.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés