Száguldjon ön is egy tűzpiros Ferrari fűnyíróval

A Maserati Bakony Tour teltházas versenye után most ismét itt az alkalom, hogy betekintést nyerjenek a golf csodálatos világába. Ezúttal ismét egy újabb világcég, a TORO-Argolánc Kft. érkezik Szarvaskútra, a Forest Hills sportkomplexum pályájára, mint egy rendkívül magas színvonalú verseny legfőbb támogatója.

A Maserati Bakony Tour teltházas versenye után most ismét itt az alkalom, hogy betekintést nyerjenek a golf csodálatos világába. Ezúttal ismét egy újabb világcég, a TORO-Argolánc Kft. érkezik Szarvaskútra, a Forest Hills sportkomplexum pályájára, mint egy rendkívül magas színvonalú verseny legfőbb támogatója.

A korábbi nyílt napokon, Bakonybéltől Veszprémig az egész környékről rengeteg, a golf érdeklődő család érkezett, az egészen fiataloktól kezdve a nagyszülőkig, minden korosztályból. Külön öröm, hogy rengeteg diák is. Ezen felbuzdulva ismét szeretnék meginvitálni mindenkit, aki szívesen megismerkedne egy emberközeli, családias sportággal s kikapcsolódna a Bakony legszebb szelencéjében, a ranglista versennyel egyidejűleg meghirdetett nyílt napra.

Jöjjön el, sétálja körbe a golfkomplexum teljes területét, adja át magát a természet gyönyöreinek, szívja magába az erdőből áradó nyugalmat, mindezt egy kiemelkedő színvonalú rendezvényen, augusztus 30-án szombaton 12:30-14:30-ig, a szarvaskúti Forest Hills golfpályáján. Próbálja ki a golf játékot, wellnessezzen, teniszezzen, költsön el egy kellemes ebédet elérhető áron a hotel kulináris élvezetekben bővelkedő éttermében, legyen együtt családjával és velünk, akik mindent megteszünk az Ön kényelméért és jó hangulatért!

A méltán híres Argolánc Kft. már 1990 óta piacvezetőnek számít a kommunális gépek, az ültetvénytraktorok, a golfpálya karbantartó gépek és a professzionális fűnyíró gépek hazai értékesítésében és szervizelésében egyaránt. Nekik hála, most Ön is részese lehet egy felejthetetlen élménynek, megismerkedhet egy rendkívül családias sporttal, elsajátíthatja az alapokat a legjobb szakértők segítségével, ingyenesen kipróbálhatja a golfot, hiszen a forest hillsi csapat biztosítja önnek a golflabdát, a golfütőt és természetesen az oktatót, s mindezt ingyenesen. S szemügyre veheti a főnyereményt, a tűzpiros Gianni Ferrari gyűjtőtartályos fűnyíró gépet és egyéb más termékeket. Ezen kívül természetesen szakmai kérdéseire is választ kaphat a cég képviselőjétől, aki beavatja Önt a kertápolás, a pályafenntartás, a minőségi munka rejtelmeibe.

A szarvaskúti Forest Hills Golfklub pályáján ezúttal a pontvadászok, Magyarország golfranglistájának legjobbjai mérik össze tudásukat egy csodálatos, élményekben gazdag, izgalmas ranglistaverseny keretein belül, ahol Ön is kipróbálhatja a golfot. Nem kell más, csak egy sportos öltözet, a többiről mind mi gondoskodunk.

Mint azt már a szarvaskúti Forest Hills csapatától megszokhattuk, most sem csupán a ranglista megmérettetés lesz porondon. A verseny és a végeredmény közötti időben ugyanis, a látvány és az izgalom fokozása érdekében számos programlehetőség és egy ügyességi verseny is garantálja a jó hangulatot a golfozók és a látogatók számára, ahol is a legjobb golfos greenkeepert és a chip királyt keressük majd.

A nyílt napon való részvétel: a golfoktatás, a golflabda, a golfütő ingyenes és az egyéb szolgáltatások elérhető áron vehetők igénybe!

A nyílt nap időpontja: 2014. augusztus 30., szombat.

Hozza magával barátait, szeretteit, kedvesét, s töltsünk együtt egy emlékezetes, élménydús, aktív pihenéssel teli napot!

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés