Felemás játék a Junior Touron I.rész

 A hétfői Junior Tour kilencedik fordulóján valahogy nem sikerült igazán jó teljesítményt hozniuk a játékosoknak. Nem is csoda egy ilyen élményekben gazdag szezon vége felé járva,  már bizonyára többen elfáradtak versenyzőink közül. A lány mezőny élén most Vadkerti Adél végzett, bár ő sincsen megelégedve a +10-es eredménnyel. 

A hétfői Junior Tour kilencedik fordulóján valahogy nem sikerült igazán jó teljesítményt hozniuk a játékosoknak. Nem is csoda, egy ilyen élményekben gazdag szezon vége felé járva,  már bizonyára többen elfáradtak versenyzőink közül. A lány mezőny élén most Vadkerti Adél végzett, bár ő sincsen megelégedve a +10-es eredménnyel. 

„Sajnos nem sikerült olyan jól teljesítenem, mint azt elvártam volna magamtól, úgy érzem, jóval több van bennem ennél a +10-nél. A játékom sem volt a legkiegyensúlyozottabb. Az első kilenc még többé-kevésbé ment, két birdie-t is ütöttem, de az ötösön sajnos ezt vissza is hoztam egy dupla bogey-val. A második kilencen végképp nem tudtam stabil játékot hozni, a 13-ason még egy triplát is ütöttem, és csak egy birdie-vel sikerült ellensúlyoznom. Ennek oka nem külső körülmény, hiszen mind az idő, mind a pálya nagyon kedvezett a versenynek. Igazából nem tudtam a játékomra koncentrálni, nem tudtam ott lenni fejben. Már egy ideje eléggé meg vagyok fázva, és ez sokat levett a teljesítményemből.

Borókával voltam egy flightban, illetve velünk lett volna Csicsi is, de ő nem jött el a versenyre, így csak ketten játszottunk. Boróka sem épült még fel teljesen, még folynak a vizsgálatok, ezért neki se ment jól a játék hétfőn, különösen magához képest.  Ám ezek a tényezők a hangulatunkat nem befolyásolták, hiszen Borókával nagyon jó barátnők vagyunk.

A Magyar Nyílt Amatőr Bajnokságra is elkezdtem már készülni, ma is és tegnap is voltam lenn Balatonudvariban és helyben gyakoroltam a pályajátékot, ami szerintem a legfontosabb része a versenyre való edzésnek.  Ettől függetlenül, megyek majd a gyakorlónapra is, hiszen sosem lehet eleget készülni, de igazából nem izgulok a bajnokság miatt. Az oktatóm, Böndicz Gergő szerint is a legjobb, ha a nyugodt, laza játékra koncentrálok.”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés