Hétvége Máriavölgyben

  Vasárnap, augusztus 17-én lesz a Pannonia Challange Tour harmadik fordulója, mely, most rendhagyó módon, a Royal Balaton golf klub pályáján fog zajlani. A rendezvényről, illetve a zártkörű Match Play bajnokságról, a recepció senior vezetője, Buna Edvin számolt be lapunknak. 

Vasárnap, augusztus 17-én lesz a Pannonia Challange Tour harmadik fordulója, mely, most rendhagyó módon, a Royal Balaton golf klub pályáján fog zajlani. A rendezvényről, illetve a zártkörű Match Play bajnokságról, a recepció senior vezetője, Buna Edvin számolt be lapunknak.

„A hétvégén folytatódik a PannoniaChallenge Tour, melynek most Balatonudvari lesz a helyszíne. A játékosok így más területen, fantasztikus környezetben, szép pályán játszhatnak, és persze reméljük azt is, hogy a környéken nyaraló golfozók és laikus érdeklődők is kedvet kapnak a játékhoz.

A hármas flightok reggel 10-kor kezdik meg a stableford típusú versenyt. A játék után, akárcsak az eddigi alkalmakkor, most is lesz egy közös étkezés az eredmények összesítése alatt. Az eddigi tapasztalatok alapján bízunk benne, hogy most is sokan megvárják, hiszen ez nem csak egy remek társasági élmény, de a nap nettó A és B kategóriáinak nyertesei két éjszakára szóló vouchert nyerhetnek a Ramada Hotel&Resort Lake Balaton jóvoltából, ami bármikor felhasználható. Bizonyára jó érzés lesz a Balaton partján, egy négy csillagos, csodás panorámájú hotelben kipihenni a verseny fáradalmait. A játékosaink az eddigi alkalmakkor is nagyon jól érezték magukat, a verseny után többen ott is maradtak, hiszen 18 lyuk lejátszásának ideje néha nem elég egy jó beszélgetéshez. 

A következő forduló augusztus utolsó hétvégéjén, már újból a Pannonia pályáján lesz. A versenyt épp az iskolakezdés előtt rendezzük, ezért ez egyfajta nyárbúcsúztató, őszi szezont kezdő, csapatösszehozó, társasági esemény lesz, családi nappal összekötve. A sorozat utolsó állomásra október 26-án kerül majd sor. A végső összesítéskor az öt legjobb eredményt számítjuk be, és a Challange Tour győztesei szintén szálláslehetőséget nyerhetnek. Mind a nyereményekkel, mind a mostani verseny helyszínváltoztatásával az a célunk, hogy megutaztassuk játékosainkat, hiszen a golf maga is olyan sportág, amely sok kalandozást igényel. ”

A Pannoniában mindezek mellett már elkezdődtek a zártkörű, csak klubtagoknak szóló Match Play bajnokság mérkőzései is.

„Ez fél évig tartó bajnokság lesz, melynek lényege, hogy a sorsolással kijelölt párosok tagjai egy megbeszélt időpontban lejátsszák a mérkőzést. Aki nyer, az jut tovább. A nyaralás miatt, eddig kevesen, körülbelül 5-6 páros teljesítette ezt a feladatot, így várhatóan augusztus végén fognak kiderülni az előselejtező eredményei.” 

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés