Versenydömping a hétvégén

Golfozóink újból izgalmas hétvége elé nézhettek. Augusztus 2-án, szombaton Magyarország különböző golfklubjaiban néhány kisebb verseny mellett megrendezésre került többek közt a Balaton Golf Kupa harmadik fordulója Balatonudvariban, ami ranglista is volt egyben.

Golfozóink újból izgalmas hétvége elé nézhettek. Augusztus 2-án, szombaton Magyarország különböző golfklubjaiban néhány kisebb verseny mellett megrendezésre került többek közt a Balaton Golf Kupa harmadik fordulója Balatonudvariban, ami ranglista is volt egyben. 

Pierre Lang Challenge Cup negyedik fordulója Zsirán, a Sonnegolf Golfklubban 

A hat fordulóból álló versenysorozat negyedik fordulója került megrendezésre a hétvégén. A rendezvényt két csoportban hirdették meg: a két szakaszos versenyre (2x9) benevezők 9-kor, az egy szakaszos (1x9) résztvevői egy órával később, 10 órakor startoltak négyes flightokban. A következő forduló szeptember 13-án, a végső megmérettetés és eredményhirdetés október 4.-én lesz a zsirai klubban.

 
Eredmények:
Pierre Lang Challenge Cup IV. 1x9

Nettó Hcp 0-45 I-II-III.: Egresich Horst, Stangl Christoph, Grabner Rupert

Pierre Lang Challenge Cup IV. 2x9

Nettó Hcp 0-45 I-II-III.: Meszarich Harald, Grüneis Carina, Grüneis Gerald 

Monthly Cup harmadik fordulója Bükfürdőn 

Szintén egy versenysorozat zajlik Bükfürdőn, melynek utolsó, harmadik fordulóját rendezték meg szombaton. A stableford típusú, 18 lyukon zajló versenyen a résztvevők hármas flightokban startoltak reggel 9-kor. A versenyre minden 45-nél alacsonyabb hcp-vel rendelkező amatőr játékos benevezhetett. Az első forduló május 24-én volt, ahol bruttó kategóriában Bozsaky Márk győzedelmeskedett, őt szorosan követte Frigyes Ferenc a második helyen, a harmadik Langer R. Hans lett. A sorozat második állomására július 26-án került sor, melyet Ralph Müller nyert, második helyen hármas holtverseny alakult ki Kokol Ferenccel, Bozsaky Márkkal és Koncz Józseffel.

 
 
Eredmények:
Bruttó I.: Koncz József Ádám
Nettó Férfi A: Langer Hans, Bozsaky Márk, Kokol Ferenc
Nettó Férfi B: Pertl Ernst, Olajos Mihály, Jagadics Árpád

Nettó Női I-II-III.: Jakus Csilla, Langer Elfriede, Kovácsová Szilvia

Nettó Senior I-II-III.: Hietz Gottfried, Dr. Vári Péter, Langer R. Hans 

Best Improve verseny a balatongyöröki Golfclub Imperial Balatonban 

A 9 lyukon folyó, hcp módosító versenyen a négyes flightok délután 4 órakor kezdték meg a játékot. A rendezvényen a legtöbbet javító játékost keresik és díjazzák. A verseny első fordulójára június 7-én került sor, akkor bruttó és nettó kategóriában Hauke Helmut és Hauke Luise lett a verseny két legjobb játékosa. 

 
Eredmények:
Bruttó I.: Rózsa Dániel
Nettó ABC: Ruhs Heidelinde, Bakos Bence, Vaszkó Zsombor
Balaton Golf Kupa harmadik fordulója Balatonudvariban

A versenysorozat, egyúttal ranglistaverseny egyes állomásain a játékosok kategóriájuk szerinti helyezéseik alapján pontokat gyűjtenek.  A 4 állomáson szerzett pontok közül a 3 legjobb eredmény kerül beszámításra. Ebből a négy fordulóból jelenleg már kettő lezajlott a Royal Balaton Golf and Yacht klubban, és most szombaton került sor a harmadikra. Az első forduló május 25-én volt, ahol Bertényi Balázs nyerte el a bruttó kategória első helyét, míg a másodikon, július 12-én Rózsa Csilla, Greff Bálint és Csányi Olivér lettek a legjobb játékosok. Az utolsó esemény szeptember 6-án lesz, ahol ünnepélyes díjátadó keretében fogják kihirdetni a végső eredményeket. Az értékes díjak, akárcsak az eddigi években most is a Herendi Porcelán Manufaktura csodálatos termékei lesznek. 

 
A versenyt Horváth Ádám nyerte Greff Bálint előtt. Szétütés volt a 9-es szakaszon. Míg Ádám par-ra hozta, addig Bálint bogey-zott ezen a szakaszon.
 
Eredmények:
Bruttó I.: Horváth Ádám

Nettó Férfi A: Wieser Jürgen, Szalay Attila, Dr. Horváth OLD Péter

Nettó Férfi B : Szabó János, Schatz Balázs, Sátori Ferenc

Nettó Junior I-II-III.: Greff Bálint, Kamondi Péter, Horváth Ádám

 Nettó Női I-II-III.: Wieser-Takács Zsuzsa, Kiss Polett Karolina, Lengyel Lilla

Nettó Szenior férfi I-II-III.: Solti István, Saághy Pál, Pálos Titusz

Nettó Szenior Női I-II-III.: Zsadányi Ildikó, Kovácsné Földesi Katalin, Páll Elisabeth


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés