Gyere Györökre, magával ragad örökre!

 A Balaton Imperial Clubban mindig történik valami. Akárhányszor beszélünk Sonjával, mindig vidáman és boldogan tesz eleget a felkeresésünknek. Most is, csak úgy dőltek belőle a szavak, a friss élmények. Az elmúlt hétvégi Oakley-Raak Optika Kupáról beszélt, és arról, hogy a Balatoni Nyár című televíziós műsor stábja a klubba látogatott.

A Balaton Imperial Clubban mindig történik valami. Akárhányszor beszélünk Sonjával, mindig vidáman és boldogan tesz eleget a felkeresésünknek. Most is, csak úgy dőltek belőle a szavak, a friss élmények. Az elmúlt hétvégi Oakley-Raak Optika Kupáról beszélt, és arról, hogy a Balatoni Nyár című televíziós műsor stábja a klubba látogatott.

„Nálunk mindig nagy a nyüzsi! Egyik versenyt követi a másik, a hétköznapokon pedig, klubtagjaink, visszajáró vendégeink gondoskodna róla, hogy ne unatkozzunk. Teszem hozzá gyorsan: hála istennek! Persze ez azért van, mert hangulatosak, családiasak a rendezvényeink, finomak az ételeink és ellenállhatatlan a bájunk is! – mondta nevetve.

A hétvégén megrendezett Oakley-Raak Optika Kupa elnevezésű golfversenyen is harminc körüli volt a létszám. Mindig nagy öröm számomra, ha más klubok játékosai is eljönnek hozzánk. Jó hangulat és nagy meleg, így tudnám jellemezni a versenyt. Folyamatosan gondoskodtunk a résztvevők folyadék utánpótlásáról, természetesen vagy nem természetesen, egy kis alkohollal vegyítve: jéghideg Gin Tonicunk osztatlan sikert aratott. Bár voltak, akik a zéró toleranciára hivatkozva egy kortyot sem fogyasztottak,(nekik alkoholmentes citromos sörrel, vagy vízzel kellett beérniük), de a játék sajnos ettől nem ment nekik jobban, sőt! De nem is ez a lényeg, hanem az önfeledt hangulat, a kacagás és egy kellemes, golfos délután eltöltése a Balaton mellett. Ha már Balaton, a verseny végén a játékosok a strandunkat is igénybe vették és megmártóztak a „magyar tengerben.”- számolt be Sonja.


 A napot egy kis svédasztalos terülj-terülj asztalkám zárta – a séf specialitásával, Fűszeres szaftos sertéssült pirított burgonyával és savanyú káposztával. Desszertként „mennyei” répatortával tették fel a pontot az i-re. A versenyt egyébként (bruttó), Surányi Balázs nyerte.

Nettó A I-II-III.: Probst Bernhard, Popovits Ferenc, Vaszkó Zsombor

Nettó B I-II-III.: Maier Franz, Molnár Tibor, Tischhauser Hans-Robert

Nettó C I-II.: Bándoli Péter, Maurer Wieland

A verseny helyezettjei kerámiából készült díjakkal, illetve az Oakley felajánlásával, kuponokkal gazdagodtak.

Balatoni Nyár Balatongyörökön

A köztévén nagy sikerrel futó, Balatoni Nyár stábja választotta műsorának helyszínéül a Golfclub Imperial-t. Décsy Attila, vezető Pro mutatta be, a kezdőknek elsőként megtanulandó swing ütést, valamint a nézők betekintést nyerhettek a golf alapjaiba is. Sonja örömmel újságolta, hogy a forgatás alkalmával a stábtagok sem bírtak ellenállni a golf varázsának és ütőt ragadtak, de rá kellett jönniük, nem olyan egyszerű ez. Megígérték, ha a közelben járnak, mindenképpen benéznek hozzánk és tüzetesebben megismerkednek e nagyszerű sportág alapjaival.

Beszélgetésünk során az Imperial junior programja is szóba került:

„Több lehetőséggel is kedveskedünk a fiataloknak. Ingyenes Junior oktatást minden vasárnap 17:00 órakor tartunk. Továbbá nyílt nap van, minden hónap első szombatján és hamarosan folytatódik egy hetes, fél napos junior táborunk is, ebbe a 12 év feletti gyerkőcöket várjuk. Várunk mindenkit sok szeretettel!”

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés