Felemás kezdés

 Tegnap elkezdődött az Orosz Nyílt Bajnokság, ahol öt magyar játékos is versenybe szállt a helyezésekért. A magyar küldöttséget Rózsa Csilla, Vadkerti Adél, Briglovics Boróka, Csányi Olivér és Rózsa Dávid alkotja. Az első nap vegyesen alakult. Az első kör legjobb magyar eredményét Briglovics Boróka szállította.

Tegnap elkezdődött az Orosz Nyílt Bajnokság, ahol öt magyar játékos is versenybe szállt a helyezésekért. A magyar küldöttséget Rózsa Csilla, Vadkerti Adél, Briglovics Boróka, Csányi Olivér és Rózsa Dávid alkotja. Az első nap vegyesen alakult. Az első kör legjobb magyar eredményét Briglovics Boróka szállította.

Vadkerti Adélnak sajnos nem sikerült jól a nyitónapja. Az első kilenc után még +3-mal fordult, végül +13 zárt. Egyszerűen nem volt szerencséje. Nem jöttek par-ok, birdie-k, de a bogey-k annál inkább. Az első napon Adél a többiekkel együtt érkezett meg a pályára és a magyarok közül legkésőbb, csak helyi idő szerint 13:00 órakor indult neki a versenynek. Ez is szerepet játszhat haloványabb teljesítményében.

Csupán három ütéssel van lemaradva cut-tól.  Ismerjük golfozónk képességeit, így reméljük ma sikerül ledolgoznia ezt a hátrányt.

A legjobb magyar eredmény Briglovics Boróka nevéhez fűződik. Tegnapi score-ja +1 volt, annak ellenére, hogy az utolsó szakaszon double bogeyt játszott. Bízunk benne, folytatja tegnapi remeklését, és ugyanolyan bájosan, kedvesen üti a labdát, mint eddig.

Rózsa Csilla ehhez képest egyel maradt le, ő +2-vel végzett . A két magyar lány tehát szorosan követi egymást a tabellán.

„Kezdjük egy kis matekkal. Első napon tee time-om 8:00. Első shuttle a szállodából 7:00, kb . 15 perc utazás. A gyakorló range 7:30-kor nyit. Szóval mennyi ideje maradt a játékosnak bemelegíteni? Kevés. Azonban mindenből meg kell próbálni kihozni a legjobbat. Az idő kicsit szeles, kicsit hűvös volt, ha elment a nap. A távolságaimat valahogy nem tudom megütni és ezt csak azért sem akartam elhinni egész nap, aminek következtében sokszor rövid lettem és ez egy-egy bogey-ba került. Holnap új nap jön, de nem csak nekem, hanem a csapat többi tagjának is.”- számolt be Csicsi hivatalos oldalán.

Ami a válogatott fiú tagjait illeti:

Rózsa Dávid +3-mal fordult a pálya második kilencére és végül +9-cel zárt. Golfozónk megjátszotta a hcp-jét, így az első napi célját elérte. A korábban beszámolt putter problémái is megoldódtak.

Jó a hangulat a csapaton belül: bár Csányi Olivér el van szontyolodva egy picit. Olivér sajnos az első napon elszállt. A remekül sikerült gyakorlónap után, sorozatos pechje volt a nyitónapon. Egyszerűen nem jött ki neki a lépés. Sajnos +12-vel fordult és par fölött 19-cel fejezte be az első kört. Valószínűleg Olivér cut-olási reményi elszálltak. Fontos, hogy játékosunk bízzon magában!

Amennyiben olvasnak bennünket juniorjaink, üzenjük, nincs min elkeseredni. Ilyen a golf egyszer fent, máskor lent. Azt tanácsoljuk nekik, élvezzék játékot, élvezzék, hogy kint lehetnek a pályán. Merjenek játszani, mert akármi is történik, nem dől össze a világ. A pálya nem könnyű, akármennyire is könnyűnek látszik. Végig koncentráltan, higgadtan és taktikusan kell rajta játszani. Cél egyértelműen a cut-ba kerülés és reméljük minél több válogatott játékosunknak sikerül ezt a célt elérni.

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
3
7
8
9
10
11
15
16
20
21
22
23
28
29
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés