Családos hétvége a Forest Hills-ben

 Ez volt az első olyan golFiesta versenyprogram, amely két napos volt. Míg a felnőttek versenyeztek, a kisebb gyerekek együtt játszottak a hatalmas füves területeken, vagy pancsoltak a medencében, így az anyukák is kikapcsolódhattak egy kicsit. Családias hangulat járta át a Forest Hills Biohotel & Golf sportkomplexumát. A versenyzők nagy része, a szombat esti közös BBQ-zás után a négycsillagos hotelben szállt meg, és este együtt, a szálloda aulájában, kezében kedvenc italával, beszélgetéssel, vagy foci VB nézéssel töltötte az időt.

Ez volt az első olyan golFiesta versenyprogram, amely két napos volt.

Míg a felnőttek versenyeztek, a kisebb gyerekek együtt játszottak a hatalmas füves területeken, vagy pancsoltak a medencében, így az anyukák is kikapcsolódhattak egy kicsit. Családias hangulat járta át a Forest Hills Biohotel & Golf sportkomplexumát. A versenyzők nagy része, a szombat esti közös BBQ-zás után a négycsillagos hotelben szállt meg, és este együtt, a szálloda aulájában, kezében kedvenc italával, beszélgetéssel, vagy foci VB nézéssel töltötte az időt.

Csikós Gábor beszámolója:

„Először is, köszönjük a Forest Hills Biohotel személyzetének a családias fogadtatást, s a kedves, barátságos kiszolgálást.

A verseny napján az időnk jó volt, s a szél miatt szinte tenerifei hangulatunk lett. A pálya gyönyörű, rendezett volt, tele kihívással. 10-kor, shot gun indulással kezdtek a játékosok. Délután, amikor beértek, egy közös BBQ svédasztalos party várt mindenkit. Változatos és ízletes volt a választék.

A lakoma vége felé igazi nagy meglepetés ért. A feleségem egy szülinapi golFiesta logós tortát gurított be! Nem számítottam rá és nagyon meghatódtam, hogy a családommal és a barátaimmal ünnepelhettem a 42. születésnapomat. Ez egy felejthetetlen pillanat volt számomra. A BBQ- zás után, közös élménybeszámolós, sztorizgatós este következet, nagyon jó hangulatban.

Összegezve a hétvégét, mindenki jól érezte magát és a golFiesta mottója, a "családi golf " nagyon jól működött!

A versenyről a képeket megtalálják a golFiesta facebook oldalán.

Szeretném megköszönni támogatóinknak, hogy hozzájárultak a verseny sikeréhez:  AS   Service & Sales Ghmb, Naturland KFT, Ízműves KFT, Walker Trade KFT, Balatonfűzfői  Bobpálya, Anyprint.”

 

Gratulálunk a nyerteseknek!

Bruttó I.         Sitoh Heap Chin

 

Nettó férfi. I.      Andreas Shänzer

Nettó férfi. II.     Mujahid Tamás

Nettó férfi. III.    Török László

 

Nettó női. I.        Dr. Fehér Judit

Nettó női. II.       Koharekné Orbán Éva

Nettó női. III.     Kovácsné Földesi Katalin

 

Junior I.              Breznay Xavér

Junior II.             Kobale Soma

Junior III.            Kardos Fischbach

 

Longest drive:      Zsurzsa Sàndor

Nearest to the pin:   Koharekné Orbán Éva


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés