Új sorozat Máriavölgyben

 Vasárnap, június 22-én új versenysorozat indult útjára a Pannonia Golf & Country Clubban. A szezon végéig, kilenc vasárnapon át folytatódó, 18 szakaszon, hendikep módosítással megrendezett Pannonia Challenge Tour.

Vasárnap, június 22-én új versenysorozat indult útjára a Pannonia Golf & Country Clubban. A szezon végéig, kilenc vasárnapon át folytatódó, 18 szakaszon, handicap módosítással megrendezett Pannonia Challenge Tour.

A vegyes A és B kategória mellett külön kategóriában indulhattak a juniorok. Az első fordulóban a Vitorlás Világ ajándékaiért folyt a küzdelem, és megkezdődött a pontszerzés az összesített Tour eredményhez is.

A Pannonia Challenge Tour első fordulóján, a nap legjobb eredményét Müller Ralph érte el, 73-as körével. Őt követte Dudás Károly és a junior válogatott kiemelkedő játékosa, Briglovics Boróka, aki kategóriájában a harmadik lett. Boróka mellett, több fiatal is részt vett a versenyen, köztük Krasznai Áron Manó, aki a Nettó Junior kategóriát meg is nyerte. Őt követte Czernecki Laura Panna a második helyen.

Gratulálunk a győzteseknek!

Bruttó I. Müller Ralph (73)

Nettó Junior I-II-III.: Krasznai Áron Manó, Czernecki Laura Panna, Briglovics Boróka

Nettó A Hcp 0-18,4 I-II-III.: Dudás Károly, Müller Ralph(KET), Wieser Jürgen, Bankó Éva

Nettó B Hcp 18,5-36 I-II-III.: Krasznai-Tóth Andrea, Jovanovic Ilija, Polyvás Szilvia

A versennyel párhuzamosan további izgalmas programokat is szervezett a Pannonia Golf & Country Club, mindjárt az első vasárnapon az SBR Racing 3 dimenziós versenyautó szimulátorán is tesztelhették ügyességünket az indulók és a látogatók is.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés