Tar kontra labda

  Tar László, mint tudjuk nem régiben térhetett vissza két éves eltiltásából és ismételten kétes szituációba keveredett. A szenior játékos többször került már hasonlóan kínos helyzetbe pályafutása során és akkor eltiltás várt rá. Hogy most mi lesz ennek az ügynek a vége azt még nem tudni, és nem is a mi dolgunk eldönteni.

Tar László, mint tudjuk nemrégiben térhetett vissza két éves eltiltásából és ismételten kétes szituációba keveredett. A szenior játékos többször került már hasonlóan kínos helyzetbe pályafutása során és akkor eltiltás várt rá. Hogy most mi lesz ennek az ügynek a vége azt még nem tudni, és nem is a mi dolgunk eldönteni.

Különösebben nem szeretnénk kommentálni a szerdai napon történteket, de ez az eset sajnos, egy újabb adalék, egy újabb fejezet az eddigi Tar kontra golflabda ügyben. Annyit elmondhatunk, Tar Lászlónak ismételten problémái akadtak az erdővel, a fával, a bokorral és a labdával:

Melyik labda, hol a labda, kié a labda, ez a labda vagy az a labda, van rajta T betű vagy nincs rajta. Aztán végül előkerül az a bizonyos T jelzésű labda.

Nagyon sajnáljuk Tar Lászlót, hogy ismételten ilyen helyzetbe került, hiszen egy nagyon jó játékosról beszélhetünk. A mai nap folyamán felkeressük őt, hogy ő maga mesélje el a történteket.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés