SZENT IVÁN-ÉJI FÁKLYÁS GOLFVERSENY & GRILL-PARTY

 Június 28-án, szombaton délután-este HIGHLAND KLUBNAP, teljesen kezdőknek és gyakorlott játékosoknak is. A rendezvény 17 órától kezdődik, folyamatosan be lehet kapcsolódni a programokba.

Június 28-án, szombaton délután-este HIGHLAND KLUBNAP, teljesen kezdőknek és gyakorlott játékosoknak is. A rendezvény 17 órától kezdődik, folyamatosan be lehet kapcsolódni a programokba.

Lehet csak golfozni, lehet csak grillezni, lehet csak beszélgetni - és lehet mindent kipróbálni. A golf nem csak egy szabadidős sport, hanem egy társasági esemény is, ahol sok új emberrel ismerkedhetsz meg igényes környezetben.

Kb. 23:00-kor befejeződik a program, de utána a belvárosban az Erzsébet tér - Gozsdu udvar környékén folytatjuk a bulit, mindenki csatlakozhat. Aki szeretne alkoholt fogyasztani (és persze kijutni a golfklubba + éjjel vissza a városba), írjon, megpróbáljuk az autós kapacitásokat összeszervezni. E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

PROGRAM

» 17 órától 19:30 óráig: Golfoktatás teljesen kezdőknek

A könnyed, jó hangulatú program során megismerkedünk az alap-ütésekkel, körbemegyünk a pályán és még a golfautókat is kipróbálhatod. :

Utána beszélgetés, grillezés, és végül majd az éjszakai verseny.

» Folyamatosan grill-party, 18:30-tól 21:30 óráig

» Fakultatív program: foci-VB meccset is lehet nézni

» 21 órától éjszakai golfverseny, világító labdákkal, fáklyák fényénél :)

A teljesen kezdők számára egy kis verseny az ún. putting greenen, ahol már mindenki sikeres lehet. A győztes díja: Highland Golf póló

A golfozók "Texas Scramble" rendszerben a PAR3 pályán mérhetik össze a tudásukat, verseny 3 szakaszon. A győztes páros díja: Highland Golf pólók.

Tapasztaltabb golfozóknak különdíj: akik a PAR3 pálya 3 szakaszát 10 vagy kevesebb ütésből teljesítik, egy-egy üveg HETÉNYI ROZÉ bort kapnak.

REGISZTRÁCIÓ SZÜKSÉGES! E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

RÉSZVÉTELI DÍJAK

Golfoktatás & verseny teljesen kezdőknek

A részvételi díj 2.990 forint/fő, melyet a helyszínen fizethetsz. Az ár minden költséget tartalmaz (oktatás, ütők és labda bérlése, pályahasználat, golfautózás, részvétel az éjszakai fáklyás-világító labdás golfversenyen stb.).

PAR3 verseny golfozóknak

A részvételi díj 1.990 forint/fő, a világító labdát biztosítjuk.

Grill-terasz

Az este folyamán grill-ételek és köretek svédasztalos rendszerben, korlátlan fogyasztással. Fogyasztás nem kötelező. Ár: 1.990 forint/fő

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
3
7
8
9
10
11
15
16
20
21
22
23
28
29
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés