US Open: esélytelenek?

 A mai napon veszi kezdetét a golfozók US Open tornája, az idény második Major-versenye. A szakértők szerint Rory McIlroy, Phil Mickelson, Dustin Johnson, és Bubba Watson lehet esélyes a győzelemre. Mi azonban ezúttal azokat gyűjtöttük össze, akikkel nem számolnak ugyan, de érdemes lesz rájuk figyelni.


A mai napon veszi kezdetét a golfozók US Open tornája, az idény második Major-versenye. A szakértők szerint Rory McIlroy, Phil Mickelson, Dustin Johnson, és Bubba Watson lehet esélyes a győzelemre. Mi azonban ezúttal azokat gyűjtöttük össze, akikkel nem számolnak ugyan, de érdemes lesz rájuk figyelni.


Miguel Angel Jimenez

Szenzációs idényt fut, kétszer nyert már az European Touron a mostani szezon során, ő lett minden idők legidősebb tornagyőztese az európai sorozatban, persze, hogy a saját rekordját döntötte meg. A Mastersen jól ment neki, 4. lett, a Spanish Opent megnyerte, Ausztriában ötödikként zárt. Ha kitart a formája, meglepetést okozhat.



Paul Casey

A címvédő Justin Rose és a mostanság jól játszó Ian Poulter mögött kicsit háttérbe szorult, mint angol játékos, de formáját tekintve ott lehet a legjobbak között. Az egykori világranglista harmadik legutóbbi tornája mindegyikén a top-25-ben zárt, tehetsége, játéka megvan ahhoz, hogy nyerjen, kérdés, hogy fejben elég erős lesz-e.


Angel Cabrera

Egykori US Open bajnok, aki Masterst is nyert. A bukmékerek nem nagyon számolnak vele, a Masters után megműtette a vállát, kérdés, hogy milyen formában van. A hozzáértők azt mondják, hogy a US Open a legnehezebb Major, itt a nyugodt erő visz előre. Cabrera nem egy temperamentumos játékos, fejben erős, ott lehet a végelszámolásnál.



Shane Lowry

A USGA vicces kedvében volt és az ír játékos egy olyan fligthba került, amelyet akár a pocakosok klubjának is nevezhetnénk, hiszen rajta kívül Kevin Stadler és Brendon De Jonge a flight tagja. Persze mindhárom játékos nagyon jó golfozó, ezt már bizonyították, Lowry legutóbb Rory McIlroy mögött volt második a BMW PGA Championshipen. A szakértők szerint ha a greenen is magabiztos lesz, nem csak a fairwayen, akkor messzire juthat.


Victor Dubuisson

A francia burtálisan hosszú, ezt a tulajdonságát pedig kamatoztathatja a Pinehurst komplexum pályáján. Dubuisson a WGC Match Play tornán már bizonyította, hogy egyrészt jó játékos, másrészt, hogy fejben is igen erős, lévén olyanokat mentett, hogy még szegény Jason Day esze is majd megállt tőle. A francia állítólag vállpanaszokkal küzd, ha rendben lesz, akkor nagyon is érdemes rá figyelni, főleg annak tudatában, hogy két hete az European Tour svédországi tornáján második lett.


Brandt Snedeker

Normál esettben Snedeker nevét minden tornán az esélyesek között találjuk. A játékos sérülést követően tért vissza, nem éppen szerencsés idén. Ugyanakkor azt mondják róla, hogy a rövid játéka práját ritkítja, ezt pedig kamatoztathatja ezen a tornán. Snedeker a mezőny egyik legjobb puttolója, nyugodt, már-már hányaveti stílusa itt igazán jól jöhet számára. A gurításai még a legendás Jack Nicklaust is elkápráztatta, kell ennél több?


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés