Ki hogyan élte meg?

 Eb rovatunkban, körkérdést tettünk fel néhány indulónak: ki, hogyan érezi magát a versenyen és hogyan ítéli meg saját teljesítményét az első nap után.

Eb rovatunkban, körkérdést tettünk fel néhány indulónak: ki, hogyan érezi magát a versenyen és hogyan ítéli meg saját teljesítményét az első nap után.

Dietrich Gábor (Nettó csapat, 74-es kör,egyéni 17. hely)

Nagyszerű a hangulat, jó a csapat. Örülünk, hogy itt lehetünk és részesei vagyunk ennek az eseménynek. A Gramacho nevű pálya fekszik nekem, igazi kihívás! A golf észjáték, egy-egy fontos ütést tanulmányozol, mielőtt elütnéd a labdát. Elképzeled, amint a labda pontosan oda repül, ahová te akarod, és ha sikerül a gyakorlatban is, az maga a siker.

A pálya jó, nem vész el a labda, a greenek gyorsak, bár a lyukak kicsit trükkösek. Megpróbálok továbbra is, valami jót játszani!

Kovács Titusz, a bruttó csapat tagja, érthető módon nem elégedett. Golfozónk nagy reményekkel érkezett az Eb-re, ám az első napon nem jött ki neki a lépés, de a humorérzékét nem veszítette el!

„Az első játéknapon volt alkalmam, mindent jól körbejárni a pályán. Közelről szemügyre vehettem szinte az összes olajfát, amelyek több száz évesek, talán az 1200 évesnél is jártam. Volt „szerencsém” továbbá a homokbunkereket is megvizsgálni. Úgy éreztem magam, mintha valami múzeumban lennék. Nap végén már arra gondoltam, hogy felteszem a Vatera-ra az ütőkészletemet…

De jön az új nap, és az új remények! Mindenki bizakodó és fogadkozik!"

A szerkesztőség kiküldött munkatársa szerint azonban, nem minden arany, ami fénylik. Például az ételek nem túl jók. Bruttó csapatunkból, Cerweny Arnold gyomorbántalmakra hivatkozva, kihagyta az első napot.

A versenyzők találkozhattak Tar Lászlóval is, aki az osztrákok nettó csapatát erősíti az Eb-n. Az első napon 82-t játszott.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés