A greenek visszavágnak

 Hahn Roland, profi golfozónk, folytatja idei versenyszezonját, május 29 –június 1. között, a Challenge Tour következő állomásán érdekelt, Csehországban. Ez alkalomból kerestük fel Hahn Árpádot, Roland édesapját és edzőjét, hogy számoljon be nekünk golfozónk jelenlegi formájáról.

Hahn Roland, profi golfozónk, folytatta idei versenyszezonját, és május utolsó napjaib, a Challenge Tour következő állomásán érdekelt, Csehországban. Ez alkalomból kerestük fel Hahn Árpádot, Roland édesapját és edzőjét, hogy számoljon be nekünk golfozónk jelenlegi formájáról.

Ez az év nehezen indult Roland számára. Nehezen tudja felvenni a ritmust.–kezdte beszélgetésünket Hahn Árpád. Ennek fő oka a forráshiány, amely rányomja a bélyegét Roland eddigi teljesítményére, hiszen a Challenge Tour állomásain a greenek gyorsak, az ellenfelek erős játékerőt képviselnek. Ne felejtsük el, Európa egyik legrangosabb sorozatáról van szó. Támogatás hiányában kevés ilyen jó minőségű greenen tudott Roland gyakorolni. Jól érzi magát, de valamiért azok a fránya puttok nem akarnak mindig beesni. –fűzte hozzá.

Profi golfozónk a múltban már bebizonyította lehet rá építeni. Ő is a magyar golf egyik jeles képviselője, a magyar golf népszerűsítésének egyik lehetősége, aki még a Riói Olimpiára is kijuthat. Ezért gyakorol nap, mint nap, hogy elérje ezt az álmát. Mióta lehet tudni, hogy a golf visszakerült az olimpia programjába egyre nagyobb az érdeklődés szeretett sportunk, a golf iránt. Egyre több médium követi figyelemmel az olimpiai reménységeinket. Roland ugyancsak média érzékeny lehet, szorgalmának, tehetségének, és a méltán neves korábbi válogatott futballista édesapjának, Hahn Árpádnak köszönhetően.

Hahn Roland, mint fentebb említettük, a Challenge Tour csehországi állomásán versenyez. Az első napot 76-os körrel 11-esholtversenyben, a 110. helyen zárta, majd a második napon 78-as kört játszott. A csütörtöki nap 10 fokban és végig szakadó esőben zajlott és másnap sem javult sokat a helyzet.

Hahn Roland (76, 78)

"Véget ért a D+D Czech Challenge, Csehországban!

Időjárás szempontjából volt már szebb versenyem, de nem volt annyira vészes. Lájtos áztatós egész napos eső volt!

Most egy hónapig nem lesz versenyem, lesz időm kicsit helyre tenni a dolgokat, felszerelést, mozgást, kondit, majd ismét egy3 hetes menetelés kezdődik Németország, Szlovákia és végül Svájc helyszíneken!

Köszönöm az eddigi támogatást szüleimtől, Rigips-től, GDF SUEZ-től, a Magyar Golf Szövetségtől, Zsombinak a Titleist labdákat, és persze a caddymnek Fodor Máténak, és mindenkinek aki még segített és szurkolt nekem!!"

Eredmények a képre kattintva:

 

 

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés