A pálya bűvöletében

 A napokban rendezték meg a Magyar Profi Szövetség versenyét Zircen. Szigeti Csabát kértük meg rá, hogy értékelje a pályát, és ossza meg velünk gondolatait a megmérettetéssel kapcsolatban.

A napokban rendezték meg a Magyar Profi Szövetség versenyét Zircen. Szigeti Csabát kértük meg rá, hogy értékelje a pályát, és ossza meg velünk gondolatait a megmérettetéssel kapcsolatban.

Hogy érezte magát Szarvaskúton?

Nagyon szeretek Zircen lenni, ugyanis a fogadtatás, amiben a játékosok részesülnek, egyedülálló. Egyébként is nagyon szeretem a vidéki pályákat, de ezt különösképp. Az emberek roppant kedvesek, a catering kiváló, az egész atmoszféra fantasztikus. Olyasmi, mint amilyen egy szanatóriumban lehet, ahol minden a lelki békédet szolgálja.

Hogyan értékeli utólag a versenyt?

Ennek a versenynek ez volt a harmadik fordulója, 14-en voltunk, és azt hiszem elégedett vagyok a játékommal és a +1-es eredménnyel. Szerencsére az idő is jó volt, nem fújt a szél, ami különleges, mert Zircen mindig szokott. Bár vasárnap állítólag volt egy vihar, de a pályának olyan jó a vízelvezetése, hogy nem keletkeztek pocsolyák.

Milyennek látta a pályát?

Az ottani pálya mindig megbízható, kiszámítható, a greenek is ugyanolyanok. Abszolút játszható pálya, nem nehéz, viszont semmiképp sem szabad vakon odamenni, érdemes kilátogatni még verseny előtt. Van egy-két furfangosabb szakasz, ahol az ember nem látja, hogy hova üti a labdát. Ilyen szempontból az első ütések okozhatnak problémát, a kezdő ütésnél észnél kell lenni.

Az a helyzet, hogy ha akarnék se tudnék belekötni semmibe, a pálya jó volt, a szervezés kitűnő, mindent egybevetve remekül éreztem magam.

Továbbá nagyon örülök, hogy szombaton megrendezik az első ranglista versenyüket. Sok sikert kívánok hozzá.

A 3. PGA ranglista verseny eredményei:

1. Szigeti Csaba 73

2. Jakobi András 75

3. Sárközi Richárd 78

4. Eiring Kristóf 80

5. Lugosi Balázs 80

6. Popovits Barna 81


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés