Az első forró verseny

 Igazi nyári idő, jó állapotú pályák és remek hangulatú rangos versenyek jellemezték a szombati napot az ország több klubjában a hétvégén. Elég csak a Kisorosziban tartott Golf & Beauty Ranglista Versenyre illetve a Máriavölgyben rendezett Audi quattro Cup-ra, gondolnunk.

Igazi nyári idő, jó állapotú pályák és remek hangulatú rangos versenyek jellemezték a szombati napot az ország több klubjában a hétvégén. Elég csak a Kisorosziban tartott Golf & Beauty Ranglista Versenyre illetve a Máriavölgyben rendezett Audi quattro Cup-ra, gondolnunk.

Szép számban jelentek meg a játékosok a kisoroszi pályán, hogy együtt töltsenek el egy napot a szépség és golf jegyében. Nagy hőség, szikrázó napsütés és jól előkészített pálya várta a játékosokat. Egy remek nap volt a szombati a Magyar Golf Clubban, ahol a golfozók apraja-nagyja, a golfozni és pihenni vágyók egyaránt megtalálhatták a számukra megfelelő időtöltést. Az idei első igazi forró versenyen, a játékosok folyadékpótlására is odafigyeltek a szervezők. A marshallok osztogatták a különböző üdítőket, ásványvizeket. Mindenki jól küzdött, de az eredményeken jól tükröződik a nagy meleg okozta nehézkesebb koncentráció

Míg a „nagyok” golfoztak, addig a kicsik a rangen Lugosi Balázs felügyeletével a kisebbek gyakoroltak. Mint tudjuk, a clubnál nagy figyelmet fordítanak az utánpótlás nevelésnek Sárközi Richárd vezetésével.

Csupa mosolygós arccal találkozhatunk a pályán. A Portugáliába a jövő héten kezdődő Seinor Európa- Bajnokságra készülő játékosokkal is találkozhattunk –Takács János, Máté István és Kovács Titusz-, akik jó felkészülésnek, bemelegítésnek tekintették a versenyt.

Öröm volt látni továbbá a juniorokat, akik szintén nagyon jól teljesítettek. Horváth Ádám és Tóth Maya Napsugár teljesítménye külön említésre méltó, hiszen a míg Maya a női addig Árám Bruttó kategória győzelmét sikerült begyűjteniük. Ádám jó formában tért vissza pályára a szóbeli vizsgák előtt. Mayának meg végre, jól jött ki a lépés. Verseny előtt fogadkozott, hogy meg szeretné mutatni mire képes! Hát meg megmutatta! Kezd formába lendülni!

Külön jó érzés volt Csíkos Lillát látni, aki eleddig térdproblémákkal küszködött. Bízunk benne ezek a problémák már a múltat képezik és egy újabb tehetséges és jó játékos csatlakozhat a válogatotthoz.

Gratulálunk a győzteseknek!

Bruttó I.: Horváth Ádám

Nettó Férfi A kategória I. II. III.: Farkas Ferencz, Németh Gergely, Hatvári Árpád

Nettó Férfi B kategória I. II. III.: Dr. Jaczkovics László Gábor, Sahharon Omar, Hashim Zaini

Nettó Női I. II. III.: Tóth Maya Napsugár, Csíkos Lilla, Molnár Lászlóné

Nettó Szenior I. II. III.: Máthé István, Tóbiás György, Kerekes József

Máriavölgyben rendezett Audi quattro Cup-a idén is nagy népszerűségnek örvendett. Az A kategória győztesei Reska János és Cseh-Németh István azok a szerencsések, akik az év végi Világdöntőn, exkluzív környezetben, Dubaiban képviselhetik Magyarországot 2014. december 7-11. között.

Interjúkkal, s a versenyekkel kapcsolatos érdekességekkel, a későbbiekben is jelentkezünk.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés