Mindenhol jó, de a legjobb Balatongyörökön!

 A Junior Tour II. fordulóját rendezték meg  szombaton Balatongyörökön, amely rendkívüli izgalmakat és heves csatákat hozott. Sonja Gschwendtnerrel a Balaton Imperial Club „háziasszonyával“ beszélgettünk.

A Junior Tour II. fordulóját rendezték meg  szombaton Balatongyörökön, amely rendkívüli izgalmakat és heves csatákat hozott. Sonja Gschwendtnerrel a Balaton Imperial Club „háziasszonyával“ beszélgettünk.

Reggel az időjárás miatt izgultunk! –kezdte beszámolóját Sonja. - Reménykedtünk, hogy eláll az eső és nem ismétlődik meg az elmúlt hétvége, a Tour első fordulója (a highlanden). Hamar megnyugodhattunk, hiszen amikorra mindenki megérkezett, elállt az eső és kisütött a nap!

A versenyt ismét alapos készülődés előzte meg. A klub munkatársai nagy erőbedobással dolgoztak, hogy a pálya a lehető legjobb állapotában várhassa a juniorokat. Már napok óta azon fáradoztak, hogy greenkeeperek és a homok akadályok, a greenek és a fairwayek a legjobb állapotban legyenek. Főképp az ő munkájuknak köszönhetően érezhették tegnap ilyen jól magukat a játékosok a pályán - fűzte hozzá Sonja.

Az első flight, pontban 10:30-kor indult az első Teeről. Sajnos nem mindenki jött el, de így is 50 játékos vett részt a versenyen. Külön öröm volt, hogy sok klubtagjuk látogatott ki a pályára, megnézni a fiatal reménységeket! A driving rangen és az 1-es Teen követték nyomon az eseményeket.

A legjobb eredményt Rózsa Csilla érte el, aki 36-ot játszott, amivel az U18 lány kategóriát meg is nyerte, Szemerey Lili és Czernecki Laura Panna előtt.

A fiúknál izgalmas, szoros volt a küzdelem, hiszen ifj. Csiki Péter és Décsy Dániel is 38-at játszott, így play off döntött az első helyről. A rájátszás alatt is voltak lélegzetelállító pillanatok, hiszen láthattunk gyönyörű drive-okat és bunkershootokat, rövid puttokat és szép befejezéseket! Két szakasz lejátszása után végül ifj. Csiki Péter győzött, és vehette át az ezért járó aranyérmet az U 18-as fiúk kategóriájában, megelőzve Décsy Dánielt és Rózsa Dávidot. Dani elmondta, hogy nagyon büszke az eredményére és örül, hogy első Play off-át hazai pályán játszhatta.

A versenyzők játék utáni éhségének csillapítására, finom spagettivel készültek Sonjáék, amely a nap végére el is fogyott!

„A klub munkatársai nevében, köszönjük, hogy ilyen sok junior jött el hozzánk. Nagyon elégedettek vagyunk a mai nappal és reméljük, nemsokára újra találkozhatunk velük és szüleikkel!” – fejezte be beszámolóját Sonja.

Övék a jövő:

(III.) Rózsa Liza, (I.) Jaczkovics Emma, (II.) Koharek Anna  (U10 lányok)

(III.) Rózsa Daniel, (I.) Holló Zsombor, (II.) Vaszkó Zsombor (U14 fiú)

U12-es Fiúk I. II. III.: Kötél Bence, Horváth Erik, Fülöp Gergő

U10-es Fiúk I.II.III.: Horváth Ákos, Somogyi Bence, Bertényi Bence 

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés