Presztízsverseny Máriavölgyben

 Az Európai Golf Szövetség (EGA) és a Magyar Golf Szövetség szervezésében április 16 és 20 között kerül megrendezésre a European Olimpic Hopes Trophy a Pannónia Golf & Country Club pályáján. Damian MacPhersonnal a máriavölgyi golf club vezérigazgatójával beszélgettünk, aki beszámolt nekünk a verseny előkészületeiről.

Az Európai Golf Szövetség (EGA) és a Magyar Golf Szövetség szervezésében április 16 és 20 között rendezik meg a European Olimpic Hopes Trophy-t, a Pannónia Golf & Country Club pályáján. Damian MacPhersonnal a máriavölgyi golf club vezérigazgatójával beszélgettünk a verseny előkészületeiről.

Frissen vágott greenek, tökéletes állapotban lévő pálya, és madárcsicsergéstől hangos völgy jelzi, hamarosan elrajtol az European Olimpic Hopes Trophy a Pannónián. A visszaszámlálás véget ért! A mai nappal elindult a gyakorlás a máriavölgyi pályán, 7 különböző nemzet csapata, összesen 84 versenyző részvételével.

„A klub tagjai és munkatársai teljes erőbedobással készültek, az április 16-20-a között megrendezendő nagyszabású versenyre. Mindenki éjjel-nappal azon fáradozott, hogy a pálya a lehető legjobb állapotában várhassa a golfozókat. Ez az első alkalom, hogy náluk lesz az EOHT, ezért különös figyelmet szenteltünk minden apró részletnek. Úgy érzem, mindent megtettünk. Izgatottak vagyunk, és alig várjuk, hogy elkezdődjön.”- számolt be elégedetten Damien.

A magyar csapat esélyeiről:

„Fiatal golfozóink jó formában vannak, elhivatottak, ambiciózusak és bizonyítani akarnak. Érdekes versenynek nézünk elébe. A Match Play játékforma más stílust és technikai tudást követel. Bízom benne, hogy golfozóink azzal a nyomással is megbirkóznak majd, amit a hazai pálya jelent. Ugyanakkor ki kell használnunk ennek előnyeit is. A játékosok ismerik szinte minden négyzetcentiméterét. Optimista és bizakodó vagyok.”

Tanítványával, Rózsa Dáviddal kapcsoltban elmondta: Készen áll! Mind mentálisan, mind technikailag sokat fejlődött.

„Nem csak a résztvevő játékosoknak, de a magyar golfnak egészének is presztízs esemény ez a verseny. Nézőként minden érdeklődőt szeretettel várunk. Számítunk a bíztatásukra, buzdításukra, hiszen a magyar csapat hazai pályán, Közép – Európa legjobb juniorjaival néz farkasszemet.” – fűzte hozzá az elnök úr.

Akik élőben szeretnék figyelemmel kísérni a jövő nagy bajnokainak csatáit, azok bátran látogassanak ki április 16 és 20 között a Pannónia Golf & Coutry Clubba.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés