Több mint egy verseny...

 Nem mindennapi versenyen van túl a golfozók apraja-nagyja. Elkezdődött, a méltán nagy népszerűségnek örvendő tatai Férfinapok. A rendezvény egyik szervezőjével, a tatai golfklub kapitányával, Rózsavölgyi Jánossal beszélgettünk a jó hangulatú, sikeres eseményről.

Nem mindennapi versenyen van túl a golfozók apraja-nagyja. Elkezdődött, a méltán nagy népszerűségnek örvendő tatai Férfinapok. A rendezvény egyik szervezőjével, a tatai golfklub kapitányával, Rózsavölgyi Jánossal beszélgettünk a jó hangulatú, sikeres eseményről.

„Bármilyen hihetetlen, de immáron ötödik szezonját kezdte meg a tatai Férfinap versenysorozat - kezdte a beszámolót Rózsavölgyi – Külön öröm számunkra, hogy régi-új névadó támogatónknak köszönhetően, immáron SEIKO Férfinap név alatt ragadhatunk ütőt ebben az évben. Vajnóczki Gábor emléke is inspirálta szervezőket, amikor megalapították ezt a napot, amely a „régi motorosok” körében eddig is nagyon népszerűek voltak, de az utóbbi időben, örömünkre, egyre több lett a fiatal. Reméljük ez idén sem lesz másképp. A tour nem csak tiszteletadás az egykori golfozó előtt, hanem egyben egy olyan társasági esemény, amilyet Vajnóczki annak idején megálmodott”.

„Mai, rohanó világunkban a valahova tartozás élménye kiemelt jelentőséggel bír, ez a golfban sincs másképp. A játékosok oda mennek, ahol jól érzik magukat. Akik részt vettek a keddi versenyen, bátran állíthatják, otthonra, családra leltek. A keddi Férfinapok, lehetőséget biztosítanak új kapcsolatok, barátságok kialakítására is”. – fűzte hozzá a kapitány.

A versenyen: 60 résztvevő, jó hangulat, parázs csaták (14 játékos -19 biride, egyetlen eagle Kuti Gábor 13.szakasz) és számos újdonság! Apropó újdonság: gépi sorsolás határozta meg a flightok összeállítását, illetve külön öröm, hogy a sorozat támogatóinak száma jelentősen megnőtt, így a versenyek alkalmával egyre több játékos vihet haza nyereményt. Minden héten garantáltan 32 díjat osztanak ki, és ehhez jönnek az alkalmi felajánlások. A keddi játéknapon 33 nyeremény talált gazdára, egy felajánlással egészült ki a nyereménylista.

Gratulálunk a nyerteseknek:

 

Nettó A kategória:

I. Klokocs István

II. Lichtenberger Attila,

III. Fehér Zsolt

 

 

 

 

Nettó B kategória:

I. De Pros Pelsmaeker

II. Szakszon József

III. Magyar Tibor

 

 

Junior kategóriában Tóth Maya Napsugár győzött, aki egy éremmel és Voucher díjjal lett gazdagabb.

Folytatás a következő héten!

Arra a kérdésünkre, hogy hogyan tervezik a Húsvét Kupát az idén, lelkesen mondja: „Természetesen az előkészületek már javában zajlanak. Idén tavasszal rendezzük meg 15. alkalommal, várjuk a jelentkezéseket- zárta beszélgetésünket Rózsavölgyi.

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés