Callaway Szarvaskúton!

 Indul a szezon, a pálya játszható, jó állapotban van! Április 12 - én szombaton, idénynyitó versenyt rendezünk, amely egyben a már hagyományokkal rendelkező, Bakony Tour első állomása is! Mindenkit nagy szeretettel várunk a hétvégén a zirc-szarvaskúti Forest Hills Biohotel Golfcentrumba, ahol a játék mellett számtalan más élményben is részesülhetnek, például ajánljuk szíves figyelmükbe éttermünk színes kínálatát. A gasztronómiai élvezet garantált!

Indul a szezon, a pálya játszható, jó állapotban van! Április 12-én szombaton, idénynyitó versenyt rendezünk, amely egyben a már hagyományokkal rendelkező, Bakony Tour első állomása is! Mindenkit nagy szeretettel várunk a hétvégén a zirc-szarvaskúti Forest Hills Biohotel Golfcentrumba, ahol a játék mellett számtalan más élményben is részesülhetnek, például ajánljuk szíves figyelmükbe éttermünk színes kínálatát. A gasztronómiai élvezet garantált!

Nemcsak a verseny napján, de másnap is érdemes a Forest Hills-ben maradni, hiszen lehetőség lesz ingyenesen kipróbálni a világhírű „Callaway” modelljeit, a legújabb ütőket és shaftokat. A gyár képviselői személyesen csak Önnel foglalkoznak majd, hogy az ütésének legmegfelelőbb termékeket tudják ajánlani, a legmodernebb FlightScope mérőeszköz segítségével.

Pénteken 14 óráig várjuk kedves vendégeink jelentkezését a Bakony Tour versenyünkre, ahol jelentkezők között kisorsoljuk a dizájnos „Mali bike” asztali kerékpárját is!

Jelentkezni kizárólag a fordulót rendező klub recepcióján és annak bármely elérhetőségén lehet.

email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.       Tel: +36 88 573 312

Versenykiírást itt olvashatják:

http://www.hungariangolf.hu/cikk/Vigyazz_kesz_Bakony

 

Szeretettel várjuk Önöket!

FOREST HILLS csapata


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés