Balatonudvari is beszállt a ringbe!

 A Balatonudvari golfpálya működésével kapcsolatban az alábbiakról szeretnék tájékoztatást adni:

A Balatonudvari golfpálya működésével kapcsolatban az alábbiakról szeretnék tájékoztatást adni:

Kedves Golfozó Sporttársak!

A Royal Balaton Golf & Yacht Zrt. vonatkozásában folyó, a Balatonudvari Önkormányzat telekadó rendelete miatt kialakult helyzet következményeként indult csődeljárás moratoriumának határideje 2014 október 30-ig meghosszabbításra került, így lehetővé vált, hogy a pálya üzemeltetését a 2014-es golfidényben a Royal Balaton Golf & Yacht Klub, mint egyesület vegye át, a Zrt-vel kötött üzemeltetési szerződés alapján.

A pálya és a klubház, úgy mint az elmúlt években, változatlan nyitvatartással szeretettel várja a golfozókat. A szükséges karbantartási munkák folyamatosan megtörténtek, ezért a pálya minősége a mindenki által már megszokott kíváló minőségben áll a játékosok rendelkezésére.

Mint az elmúlt évben is, 2014-ben mi rendezzük a Magyar Kupát május 2-3-4-én és készülünk a Magyar open augusztusi megrendezésére is. Ugyanúgy mint eddig sor kerül a megszokott visszatérő versenyeinkre, a két ranglista megmérettetésre, a Herend Kupára, a Balatoni Borok versenyére, a Royal Balaton Kupára és egy sor nemzetközi és hazai szponzor által támogatott rendezvényre.

Az idei versenynaptárunkat, a klubtagsági feltételeket, új lehetőségekkel bővítve rövidesen feltesszük a honlapunkra az ez évi árakkal együtt.

Ezúton is köszönjük a klubtagjaink és a Magyar Golfszövetség önzetlen segítségét, türelmét, amely nagy mértékben hozzájárult ahhoz, hogy a pálya ebben az évben is a hazai és külföldi golfózok rendelkezésére állhasson.

Reméljük, hogy minél többször köszönthetjük Önöket a balatonudvari pályán és sikeres 2014-es golfidényt kívánunk mindenkinek.

Golfos üdvözlettel!

Sarlós Tibor

Elnök

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés