Kezdődik a szezon, indul a fiesta!

Kezd éledezni a magyar golfélet. A legtöbben hazaérkeztek az edzőtáborból, és már csak néhány nap választ el bennünket a hazai szezonkezdettől. A pályák kinyitottak, lassan mindenhol befejeződnek az ilyenkor szokásos tavaszi munkálatok. Nagyon várjuk, hogy végre elkezdődjön a 2014-es idény, amely minden kétséget kizáróan rendkívüli izgalmakat és parázs csatákat tartogat.

Kezd éledezni a magyar golfélet. A legtöbben hazaérkeztek az edzőtáborból, és már csak néhány nap választ el bennünket a hazai szezonkezdettől. A pályák kinyitottak, lassan mindenhol befejeződnek az ilyenkor szokásos tavaszi munkálatok. Nagyon várjuk, hogy végre elkezdődjön a 2014-es idény, amely minden kétséget kizáróan rendkívüli izgalmakat és parázs csatákat tartogat.

Hazaérkezett Teneriféről a golFiesta család apraja-nagyja. Felejthetetlen, minden igényt kielégítő táborozáson vannak túl. Akik nem voltak bánhatják… Csikós Gábor a tőle megszokott, fülig érő mosolyával beszélt nekünk élményiről, a golfozás öröméről és idei terveiről. A táborban részt vett családok életében a golf különleges szerepet tölt be, része az életüknek, a greeneket a második otthonuknak tekintik.

Tenerife kiváló programokat biztosított kicsiknek és nagyoknak egyaránt, ahol a Golf del Sur 3*9 lyukú pályájának rendkívüli adottságait logisztikailag is kihasználva tölthették el napjaikat a játékosok. A golfozás mellett a pihenés és a szórakozás sem maradhatott el, ahol a vidámságé, a kikapcsolódásé volt a főszerep. Meglátogatták a méltán híres Loro Parkot, ahol delfin, orca, és fóka show-t is láthattak. Így zajlott tehát a felkészülés fiestásan, Tenerifén: mókásan, családiasan a golf jegyében. Az edzőtábor lezárásaként április 4-én a Ristorante Via Luna-ban gyűlnek össze a hagyományoknak megfelelően, ahol az összetartásé, a jó hangulaté lesz a főszerep. Ha kíváncsi a golFiesta további kalandjaira, olvassa el Csikós Gáborral készített teljes interjúnkat a Hungarian Golf Magazin áprilisi számában.

Nem csak az edzőtáborozók, hanem a clubok, az egyesületek is megkezdték előkészületeiket az idényre. A versenynaptárak is betelnek lassan és kialakul a 2014-es év menetrendje. A tenerifei téli golfozás után, az itthoni szezon jön a golFIESTA -nak. Egyet biztosan állíthat a Csikós Gábor vezette egyesület: ebben az évben sem fogunk unatkozni. Elindul a golFIESTA Tour, olyan neves partnerekkel társulva, mint például a Chrysler vagy a Neckermann. Az 5 illetve 6 versenyből álló sorozatnak többek között az Academy Golf, a tatai Old Lake Golf Club illetve a zirci Forest Hills ad otthont. A következő hónapokban kiderül, ki nyeri a golFiesta Év Golfozója címet a mezőnyben. Az eredményhirdetés a 3 legjobb versenyeredmény alapján történik. Jelentkezni a +36 70 454 5668-as telefonszámon vagy e-mailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.-on lehet, a versenyt megelőző napon, 12 óráig.

A golFIESTA Sportegyesület olyan társaság, ahol a barátság, a család és a golf iránti szeretet találkozhat. A Tour is ezt az ideológiát kívánja tükrözni a sorozat állomásain, legyen szó kicsikről vagy nagyokról,  mindenki megtalálhatja a számára legkellemesebb szórakozást. Családi programokkal, hagyományos húsvéti menüvel, tojásfestéssel várják a versenyzőket és szeretteiket, az április 19-én kezdődő golFIESTA Tour első fordulójára az Academy Golf Clubban.

Néhány fontosabb szabály, amelyet jó tudni!

Kik vehetnek részt a Tour 2014 versenyein?

Mindenki nevezhet, a versenyek nyíltak, bárki indulhat, illetve, aki 2014-ben tagja a golFIESTA SE-nek, automatikusan rákerül a listára és részt vehet a versenyeken.

Hogy zajlik a pontozás, eredményhirdetés?

A ranglistát a versenyeken elért nettó stableford pontok összege határozza meg. A sorozat 5 versenyből áll, és tekintet nélkül arra, hogy valaki hány versenyen jelent meg, a végső pontszámot a 3 legjobb eredmény összege határozza meg. Ezzel igyekszünk kiküszöbölni, hogy egy-egy peches nap jelentősen rontsa a végeredményt.

Mi a verseny tétje?

Minden állomáson külön-külön is díjazzák a helyezetteket, de a sorozat végén a pontszámok összesítése után férfi, női és junior kategóriában kihirdetik, hogy ki nyerte el a golFiesta Év Golfozója címet, a golFIESTA SE-n belül!

A golFIESTA Tour versenyiről és a 2014-es tagság tartalmáról az alábbi linken olvashatnak:

http://us5.campaign-archive1.com/?u=5083703c77a1da833f2486d29&id=68ac34d99c

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés