Megújult a Forest Hills honlapja!

A Forest Hills új weboldallal és tavaszi munkálatok befejeztével, megújult pályával várja a golfozókat, a klubtagokat és az érdeklődőket. A portál kialakításában fontos szerepe volt a korszerűségnek, az áttekinthetőségnek, és annak, hogy olyan funkciókkal rendelkezzen, melyek maximálisan kielégítik a golfozók igényeit.

A Forest Hills új weboldallal és tavaszi munkálatok befejeztével megújult pályával várja a golfozókat, a klubtagokat és az érdeklődőket. A portál kialakításában fontos szerepe volt a korszerűségnek, az áttekinthetőségnek, és annak, hogy olyan funkciókkal rendelkezzen, melyek maximálisan kielégítik a golfozók igényeit.

A honlap folyamatosan frissülő, aktuális információkkal várja látogatóit, így azok, értesülhetnek a versenynaptár, a pályatérképek, és az időjárás állandó változásairól. A fokozatosan bővülő galériában fényképeket találnak a hotelről és környékéről.

A weboldalon egy különleges menüpont is elérhető: a zirci versenyek győztesei dicsőségfalon kerülnek feltüntetésre.

Napjainkban az Internet világát éljük, életünknek majdnem akkora részét éljük virtuálisan, mint a valóságban. Ezért kiemelt fontosságú egy kényelmesen, könnyen kezelhető, esztétikus online felületet létrehozni, ahol a golfozók és a klubtagok épp olyan jól érezhetik magukat, mintha már a medenceparton sütkéreznének a Bakony szívében.

A portálnak természetesen mobilon futtatható változata is van, mely valamennyi android és IOS rendszerrel kompatibilis.

Céljuk, hogy lépést tartsanak a történésekkel, és mindig naprakész, friss hírekkel szolgálhassanak látogatóiknak.

Az oldal arculata a Forest Hills stílusával, értékeivel kíván azonosulni, így szerkesztői a harmonikus, minimalista design megteremtésére törekedtek.

Az aktuális trendeket, és a technikai újításokat követve, a közeljövőben a portál számos menüponttal bővülhet, többek között egy golf webshoppal.

Ha érdeklik a legfrissebb információk, mindenképp kattintson!

www.foresthillsgolf.hu

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés