Irány Kisoroszi!

Kezdődik a szezon, irány Kisoroszi. Nincs több kifogás, irány a Szentendrei sziget. Hétvégén kerül megrendezésre a Tavaszi Fáradtságűző Szezonnyitó Kupa. Jelentkezni még lehet, ne maradj le róla!

Kezdődik a szezon, irány Kisoroszi! Nincs több kifogás, irány a Szentendrei sziget. Holnap kerül megrendezésre a Tavaszi Fáradtságűző Szezonnyitó Kupa. Jelentkezni még lehet, ne maradj le róla!

Már csak pár órád maradt, hogy jelentkezz a holnapi Perfero Tavaszi Fáradtságűző Golfversenyre! A kiírást ide kattintva olvashatod.

Amit még tudni érdemes a rendezvényről:

Azon túl, hogy egész évben a különlegesen finom aromájú, kézműves Perfero kávészemekből készítjük a te kávédat is, a most szombaton rendezendő verseny alkalmával személyesen is eljönnek hozzánk a kávé szakértői és megmutatnak minden apró trükköt a kávéőrléstől a lefőzésen át a díszítésig, hogy otthon is úgy készíthesd el a saját kávédat, mint egy "kávémester". :)

Nevezésedet a 06-26-592-020-as számon adhatod le nekünk!

TIPP: Ha már kint töltöd nálunk a szombatot, gyere ki még ma gyakorolni és használd ki eddigi legjobb hétvégi csomag ajánlatunkat:

3 nap KORLÁTLAN golf INGYEN szállással...

 ...ez nem beetetés! Valóban mindössze 29 700 Ft-ért - azaz három greenfee áráért - játszhatsz annyit péntek-szombat-vasárnap, hogy pihenőidődben az ingyen lakosztályodba is nehezdre essen felmászni!

Gyere és élvezd velünk együtt a frissen vágott tavaszi fű illatát, a pezsgés kezdetét, a friss, madárcsicsergéssel köszöntő Kisoroszi reggeleket!

Miért autóznál oda-vissza, ha vendégünk vagy az éjszakára?

Italok behűtve, szobák klímái kitisztítva,a pálya felkészítve, az étlap megújítva!

Jó tanács: "foglalj szobát még ma, ha nem akarsz lemaradni eddigi legőrültebb ajánlatunkról, mivel csak áprilisban érvényes, ami mindössze 4 röpke hétvége!" 06-26-592-020

Ajánlatunk dióhéjban:

29 700 Ft/fő = 3 nap korlátlan golfozás +

2 éjszaka szállás

Foglalás: 06-26-592-020

 

Találkozzunk szombaton!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés