Errol ismét itthon

Errol hazaérkezett az egyhetes ciprusi edzőtáborból, ahová kivételesen több játékost vitt magával, mint szokott. Hiszen, ahogy ismerjük, 8 embernél többet nem utaztat ki, nehogy a minőség rovására menjen.

Errol hazaérkezett az egyhetes ciprusi edzőtáborból, ahová kivételesen több játékost vitt magával, mint szokott. Hiszen, ahogy ismerjük, 8 embernél többet nem utaztat ki, nehogy a minőség rovására menjen.

Még a tél elején Jamaicába ment, ahol bemutatta az ikreket a családjának.  Eközben sorra jelentkeztek a játékosok ciprusi edzőtáborába, összesen 14-en. Errol úgy döntött, ezúttal átlépi a maga által szabott 8 fős határt és nem mondott nemet senkinek, így 14-en edzhettek vele Cipruson. Szerencsésen megbirkózott a többletlétszámmal.

Az előrejelzések jó időt jósoltak, ami be is vált. A játékosok reggel 9-től 11 óráig gyakoroltak a rangen, ezt követően 18 szakaszt játszottak. Voltak, akik gyalog és voltak, akik kocsival teljesítették a 7 kilométeres szakaszt. Errol 6 szakaszonként váltotta a flight-okat. Tanácsaival, megfigyeléseivel és pályastratégiával, próbálta még jobb eredményre ösztönözni őket. 15 órakor beérkeztek a játékosok, kávé, sör és szendvics várta őket. Majd ismét irány a range. Fél 4-től este 7-ig folytatódott a gyakorlás. Minden nap, még az utolsón is! Több range király is volt a csapatban és mellettük 1 játékos birtokolta a császár címet is. A királyokat és a császárt hadd ne nevezzük meg, hiszen a rendszeres olvasó tudja, hogy kiket illet az elismerés.

 A játékosok nagy elhatározásokkal, vágyakkal, tervekkel érkeztek Ciprusra. Ez a hét jó alap volta szezon indításához, és az éves tervek megvalósításához. Még akkor is, ha egyesek úgy gondolták, hogy nem hozták azt a szintet a tábor végre, amit elvártak maguktól.

Jó hangulatú reggelik, felejthetetlen vacsorák jellemezték a ciprusi edzőtábor légkörtét. Az egyik est fénypontja volt, amikor Errol kedveskedni akart a résztvevőknek és zenei kíséret nélkül Elvis Presley dalokat énekelt, játékosai és a nemzetközi vendégek nagy örömére.

A Korineum Golf & Beach Resort ismét magas színvonalával szolgálta a sikeres lebonyolítást, nem csoda, hogy szívesen térnek vissza ide golfozóink.

Errol a hétfői és keddi napokon a Hajógyári-szigeten, a fennmaradó napokon Máriavölgyben várja a golfozókat.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés