„A golf egy életérzés!”

A tatai head pro két hónapos edzőtáboron van túl. Két hete érkezett meg Marbelláról, ahol tanítványaival nagyszerűen érezték magukat!A tatai head pro két hónapos edzőtáboron van túl. Két hete érkezett meg Marbelláról, ahol tanítványaival nagyszerűen érezték magukat!

A tatai head pro két hónapos edzőtáboron van túl. Két hete érkezett meg Marbelláról, ahol tanítványaival nagyszerűen érezték magukat!

A spanyolországi edzőtáborban heti turnusokban váltották egymást a golfozni vágyó tanítványok. Marbellán a közösség építésén volt a hangsúly és azon, hogy a fiatal golfozók minél több élménnyel gazdagodjanak. A délelőtti edzések előtt mindig közösen kávéztak és reggeliztek, a játék után pedig együtt töltötték a szabadidejüket. A két hét alatt nem csak kirándultak, vásárolgattak, hanem kulturális programokon is részt vettek, ellátogattak például a híres Picasso Múzeumba is. Brúderék a környéket is felfedezték, túráztak például a Gibraltári-szorosnál is! A tatai head-pro nagyon fontosnak tartja azt, hogy a gyerekek minél jobban érezzék magukat, új barátságok szövődjenek közöttük és több közösségi programon vegyenek részt a tábor során. Az egyik legemlékezetesebb este a Valentin napi volt, amikor együtt elmentek a közeli híres étterembe, a Cafe del Marba, ahol megünnepelték a szerelmesek napját.

Brúder Balázsnak nincs olyan edzésterve, melyet szigorú sémaként követ, úgy gondolja, hogy egészen másképpen kell a tanítványokat megközelíteni. Szerinte a golfot érezni kell, át kell adni egy sajátos életérzést. Ha ez sikerül és a tanítványok ténylegesen átlényegülnek, ráéreznek a sport ízére, akkor minden adott ahhoz, hogy sikeres golfozókká váljanak a jövőben. Úgy véli, hogy jó az elmélete. És valóban, a szisztéma bevált, mert a fiatal játékosok igen sokat fejlődtek a turnusok alatt. Egy fontos elvhez azonban mégis tartotta magát: a spanyol golfklubban lévő számos pálya közül mindenki egyénileg, a saját játékot figyelemmel kísérve gyakorolt, a képességeihez legjobban passzoló pályán.

Többszörös magyar bajnokunk egy korábbi beszélgetésünk során elmondta, hogy óriási megtiszteltetésként éli meg, hogy a tatai club head-projává avanzsálták. Igazi vezetővé szeretne válni és a golfban eltöltött 30 éves tapasztalatával hozzájárulni a klub sikeréhez.

Úgy látja, hogy a magyar golf jövője és sikere a sport megfelelő népszerűsítésében rejlik. Minél szélesebb rétegekhez kell eljutni és minél több emberrel kell megismertetni azt a felemelő és különleges életérzést, amit a golfozás nyújtani tud. Brúder korábban 2 évig Zircen dolgozott, ahol a vezetők szintén ezt tűzték ki célul.

„Szarvaskúti Forest Hills Biohotel & Golf sportkomplexum, Magyarország egyik legnagyobb kincse, Bakony szívében. Olyan minőségű pályát varázsoltak oda a gyakorlóval együtt, amely egészen elvarázsolja az odalátogatókat. Véleményem szerint több pálya van az országban, ami a szolgáltatás kínálatában és színvonalában is megfelel az elvártaknak. Tata, illetve Szarvaskút is köztük van, amelyek a golf mellett teniszpályával és különböző wellness szolgáltatásokkal várják a vendégeket.”- osztotta meg Balázs.

A tatai klub jövőjét illetően igen optimista, úgy érzi, hogy nagyon jól halad az ottani munka. Nagyon örül, hogy olyan nagyszerű emberekkel dolgozhat a jövőben a klubnál, mint Dr. Bábos Rékával kormányosként, Rózsavölgyi Jánossal kapitányként a fedélzeten. Továbbá, olyan szakemberreménységekkel kiegészülve, mint Kuti Gábor illetve Jakobi András.

Az edző egyéni céljai is maximalisták. Az idei szezonban az összes pro versenyen indulni akar és ha lehet, mindet meg is szeretné nyerni! Brúder Balázsnak ugyanis ez az egyik jelmondata: „Mindent megnyerni” Ez hajtja őt előre és motiválja mind a versenyeken, mind a tanításban és az életben is.

Az energikus edző életfelfogása reméljük, hogy minél több tanítványára és kollégájára átragad. Akkor se lenne mitől tartanunk, ha az egész magyar golf társadalom jövője az ő kezében összpontosulna!

Versenynaptár


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés