Horváth Ádám útra kész!

Junior bajnok golfozónk edzőjével: Makszin Áronnal  és Jordan Schmidtel készült fel a szezonra a tenerifei egyhetes edzőtáborban. Ádám idei felkészüléséről, céljairól tudósítunk.

Junior bajnok golfozónk edzőjével: Makszin Áronnal  és Jordan Schmidtel készült fel a szezonra a tenerifei egyhetes edzőtáborban. Ádám idei felkészüléséről, céljairól tudósítunk.

A táborban Horváth Ádámnak és társának Jordan Schmidnek, minden perce be volt osztva. Bár nagyon jól érezte magát és keményen edzett, az adott egy hét alatt, nagyon elfáradt. Reggel 10-től sötétedésig voltak kinn a golfpályán, ami rangen való gyakorlást és pályajátékot is magában foglalta. Ádám úgy érzi, hogy sikerült eredményesen felkészülnie az idei szezonra, mind fizikailag, mind mentálisan. Idén az összes nagyobb magyar versenyre benevezett. A célja, hogy a két legfontosabb versenyt: a Magyar és Junior Kupát illetve a Magyar Bajnokságot megnyerje. A nemzetközi, illetve külföldi versenyeket illetően még nem döntött, hogy melyeken fog indulni. Egy biztos! Horváth Ádám jelenleg nagyon magabiztos és megfelelő önbizalommal lép először pályára az áprilisban induló kisebb klubversenyeken.

Korábban megtudtuk, hogy edzője Makszin Áron, Ádámot profi játékosnak szánja, és ebben fiatal golfozónk is partner. Bár még csak 18 éves, mégis nagyon komolyan gondolja golfos karrierjét. Másfél éve magántanulóként végzi a gimnáziumot, hogy minél több ideje maradjon az edzésekre és a versenyekre. Ádám szerint, pozitív és negatív oldalai is vannak ennek az állapotnak, de tudja, hogy a sikerért és céljai elérése érdekében áldozatokat kell hoznia.

Reméljük, hogy megtérül a felkészülésbe fektetett energia és Ádám az idei szezonban eléri kitűzött céljait és újabb nagy lépést tesz a profi játékos cím elnyerése felé vezető úton!

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés