Irány Tata!

2014. ápilis 08.-án, -kedden- a SEIKO-Férfinap verseny kerül megrendezésre Old Lake Golf Club-ban, 14:00 órától, SHOT-GUN indítással. Kérjük Önöket, Tee-time foglalással kapcsolatban a 06-30-74-72-703-as telefonszámon érdeklődjenek! Már csak pár óra van hátra, ne maradj le róla!

2014. ápilis 08.-án, -kedden- a SEIKO-Férfinap verseny kerül megrendezésre Old Lake Golf Club-ban, 14:00 órától, SHOT-GUN indítással. Kérjük Önöket, Tee-time foglalással kapcsolatban a 06-30-74-72-703-as telefonszámon érdeklődjenek! Már csak pár óra van hátra, ne maradj le róla!

Kedves Játékosok! Bármilyen hihetetlen is, de immár ötödik szezonját kezdi meg a tatai Férfinap versenysorozat április 8-án. Örömmel jelenthetjük, hogy régi-új névadó támogatónknak köszönhetően, immár SEIKO Férfinap név alatt ragadhatunk ütőt 2014-ben.

Külön öröm számunkra, hogy a versenysorozat támogatóinak száma – és ezzel az elnyerhető ajándékok száma -jelentősen megnőtt, így még több játékos vihet haza egy kis nyereményt a reményeink szerint egyébként is jó hangulatú fordulók után. (Az elnyerhető ajándékokról és ezek elnyerésének módjáról hamarosan bővebb tájékoztatást adunk ki.)

A “Kolomposok Tanácsa” – mint minden évben –  áttekintette az elmúlt év tapasztalatait és a következő szabálymódosításokat vezeti be a 2014-es szezonra:

1. Jelentkezési határidő: Az adott fordulón csak az a játékos vehet részt versenyzőként, aki a az adott forduló kezdési ideje előtt legalább 1 órával korábban jelzi indulási szándékát. (Tehát a szeptember 09-i fordulóig 13:00 óráig, majd szeptember 16-tól 11:00 óráig)

2. Személyes megjelenés: Az adott fordulón csak az a játékos vehet részt versenyzőként, aki az adott forduló kezdési ideje előtt legalább 15 perccel korábban befizeti az 1.000,- Ft-os regisztrációs díjat, és vendégjátékos esetén a green fee-t.

3. Flight-beosztás:  Az adott fordulón induló játékosok flight-beosztását számítógépes sorsolással alakítjuk ki, tehát megszűnik az a lehetőség, hogy a  játékosok kérjenek maguknak flight-társat.

4. Díjazás: Sokszor előfordult, hogy az a játékos, aki az első, vagy a hátsó kilenc szakaszt megnyerte, az egyben a 18 szakaszos versenyben is a második, vagy a harmadik helyet szerezte meg, de a kilenc szakaszon elért győzelme és nyereménye miatt a 18 szakaszon elért eredménye után sem érmet, sem ajándékot nem kapott. A jövőben ezek a játékosok – sportteljesítményük elismeréseként –  a 18 szakaszos versenyben elért helyezésüknek megfelelő érmet megkapják, de a helyezésért járó tárgynyeremény – a nyereményhalmozás elkerülése érdekében – továbbra is a korábban megszokott módon kerül kiadásra.

A változtatásokkal azt szeretnénk elősegíteni, hogy a Férfinap – az eredeti elképzelésekkel összhangban  - egy olyan versenysorozat legyen, ahol klubhangulat uralkodik, új ismeretségek és barátságok köttetnek, és – nem mellékesen – ha úgy sikerül, akkor elismerik a  sportteljesítményt is.

További célunk volt, hogy véget vessünk az utolsó percben “beeső”, vagy flight-társ kérő kívánságok miatti egyre hosszabb csúszásoknak – ezzel is védve azon játékosokat, akik időben megjelentek a versenyen.

Terveink szerint hamarosan lehetőség lesz arra, hogy a Férfinap fordulóira online is lehet majd jelentkezni, illetve -ha úgy alakul – részvételt lemondani. Reméljük, hogy ezzel elkerülhetőek az élőhangos telefonálás során esetlegesen előforduló bonyodalmak.

Minden kedves játékost sok szeretettel vár a Kolomposok Tanácsa és az Old Lake Golf Club csapata


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés