Böndicz Gergő és a juniorok

Böndicz Gergőt, a junior válogatott szövetségi kapitányát kerestük fel, hogy számoljon be nekünk a szombaton kezdődő ciprusi edzőtábor programjáról, a felkészülés menetéről és idei terveiről.

Böndicz Gergőt, a junior válogatott szövetségi kapitányát kerestük fel, hogy számoljon be nekünk a szombaton (ma) kezdődő ciprusi edzőtábor programjáról, a felkészülés menetéről és idei terveiről.

Válogatottunk felkészülése a finishbe ért. A ciprusi edzőtábor lesz az utazó EOHT keret utolsó alkalma arra, hogy még az idény kezdete előtt utoljára együtt legyen, így a tábor egy hete kiemelt fontossággal bír majd nem csak az ezt követő EOHT versenyre, hanem az egész szezonra nézve is. Gergő és kollégái januártól kezdve mindent megtettek azért, hogy junior válogatottunkat az idény kezdetére megfelelő állapotba, jó formába hozzák. Az elvégzett felmérések pozitív eredményei mutatják, jó utón haladnak. Cipruson azonban, rátesznek még egy lapáttal!

Az EOHT csapat (6 lány és 6 fiú) az elmúlt évhez hasonlóan külföldi edzőtáborba vonul, méghozzá Ciprusra, március 22- 29 között. Ciprus évek óta kedvelt helyszíne a magyar golfozók számára, ahol a kiváló pályaadottságok és jó idő mellett az ország hangulata és atmoszférája is vonzó. Külön örömhír, hogy itt már Rózsa Csilla is csatlakozik a csapathoz, hiszen a felkészülési idő alatt ő Amerikában készült edzőjével az idei évre.

Az egyhetes táborban a tél folyamán tanultak pályára való átültetése szerepel fő célként: 6 nap edzés és gyakorlás egy napos pihenőnappal fog eltelni. Reggeli gimnasztika, majd gyakorlás és pályajáték következik sötétedésig. Minden napra le van bontva az, hogy melyik ütéseket kell gyakorolni. A pályajáték során a juniorok egymással fognak versenyezni, match play játékformában.

Gergő végig büszkén nyilatkozott fiatal tanítványairól, akik már 2013-ban is megcsillogtatták tudásukat. Elmondta, nagy reményeket fűz idén a játékosaihoz, hiszen kivétel nélkül mindenkit rendkívül ambiciózusnak és tehetségesnek tart. Böndicz Gergő hisz benne, hogy mindenki tudása legjavát hozva sikeres évet zárhatunk idén is.

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés