Zserbó Kupa Match Play Challenge

Minden játékos a saját kategóriájának megfelelő elütőről játszik, az annak megfelelő, a pályán érvényes playing hendikeppel.

Minden játékos a saját kategóriájának megfelelő elütőről játszik, az annak megfelelő, a pályán érvényes playing hendikeppel.

A verseny rendezője: Zserbó kupa.

Szabályok: A verseny az R & A Rules Limited szabályai, a Magyar Golf Szövetség Versenyszabályai valamint a BSLGC helyi szabályai.

A verseny helye: St. Lőrinc Golf Klub A versenyek ideje: kihívásos alapon a játékosok között előre leegyeztetett időpontban.

Nevezési díj: Lőrinci tagoknak NINCS, más klubok tagjainak is csak a napi green fee.

Résztvevők: Versenyre jogosult minden magyar és külföldi amatőr golfjátékos, a klubja által igazolható hendikeppel, 0-45 EHCP-ig, vegyes kategóriában.

A verseny játékformája: handicap match play 9 szakaszon.

Mi az a Zserbó Kupa?

A Zserbó Kupa Match Play Challenge egy kihívásos alapon működő kétfős match play versenyekből álló sorozat. Minden versenyforduló egy kihíváson alapul, amelyet a kihívott fél elfogadhat, de vissza is utasíthat. A két mérkőző fél által közösen megállapított időpontban lejátsszák a mérkőzést, amelynek mindenképpen van egy győztese. Amennyiben 9 szakasz nem volt elegendő a mérkőzés eldöntéséhez, akkor ugyanazon a pályán, már hendikep előnyök figyelembe vétele nélkül az első szakaszgyőzelemig versenyeznek a játékosok. A legtöbb győzelemmel rendelkező játékos vezeti a ranglistát. Két játékos csak egyszer mérheti össze az erejét a bajnokság ideje alatt, de korlátlan számú ellenfelet kihívhatnak egyszer.

Ranglista: a versenyeken induló játékosok automatikusan felkerülnek a ranglistára, amelyen jelölve van, ki hány mérkőzést játszott és mennyi győzelemmel áll. A ranglistán elfoglalt hely a győzelmeket jelzi, azonos eredmény esetén az alacsonyabb hendikepes játékosok ellen elért több jobb eredmény számít. A sorozat végeztével az első helyen együttállás nem engedélyezett. A ranglistát Mészáros Zsolt vezeti, esetleges óvásokat nála lehet jelezni.

A verseny indítása: St. Lőrinc Golf Klub 2 fős flightokban előre leegyeztetett tee-time alapján.

Elütő: mindenki standard elütőkről indul

Eredményhirdetés: a Zserbó kupa Match Play Challenge Októberben 31-ével ér véget egy „hagyományos” Zászlós verseny utáni eredményhirdetéssel.

Versenybizottság: Hideg János, Füzesi Gyula, Mészáros Zsolt

Score-kártya leadása: A játékosok által vezettet eredményt a verseny lejátszása után a klubház recepcióján kell leadni, a játékosoknak külön tennivalójuk nincs. A versenybizottság a változtatás jogát fenntartja!

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés