Csillagok a porondon

Junior bajnokunk felkészülése újabb mérföldkőhöz érkezett. Idei ötödik megmérettetése készül, ahol ismét bizonyíthat, barátnőjével Laraval az oldalán.

Junior bajnokunk felkészülése újabb mérföldkőhöz érkezett. Idei ötödik megmérettetése készül, ahol ismét bizonyíthat, barátnőjével Laraval az oldalán.

Csicsi a Future Collegians World Tour előző állomásán a dobogó harmadik fokára állhatott fel két riválisa, a koreai Annie Kim és az amerikai Gianna Tomeo mögött. Csicsi szeretne az előző két viadalon elért, második illetve harmadik helye után újra a dobogó legfelső fokán ünnepelni. Lesz kikért szorítanunk a hétvége során, hiszen Csicsi mellett Czernecki Laura is a nemzetközi porondra lép.

Lara pár héttel ezelőtt utazott ki családjával Amerikába, hogy Csicsihez csatlakozva a Tom Burnett Akadémián készüljön fel a szezon kihívásaira. Napi több óra edzés, bizonyítási vágy és céltudatosság jellemzi játékosainkat. Nagyon elszántak, szeretnének jó játékkal előrukkolni.

A FCWT hétvégi fordulója a Stonegate pályáján rendezik meg 36 lyukon.

FCWT

Az FCWT - Future Collegial World Tour amerikai nemzeti versenysorozat, ahol korosztályok szerint indulnak az egyéni versenyzők. Ezeken a verseny fordulókon válogatnak a főiskolák, egyetemek edzői, kapitányai, a lehetséges jövőbeli csapattagokat.

Ezért szerepel a gyerekek neve mellett a startlistán a végzés éve: Csicsi 2015, Lara 2020.

Gyakorlónap

„Helyi idő szerint 14.00 körül érkeztek. Közös edzéssel kezdtek. Összesen 2 fiú es 4 lány alkotja a Tom Burnettes "csapatot", akiket edzőjük is elkísért. Ma a gyerekek csak edzeni, stratégiát alkotni tudnak, mert egy Senior verseny van a pályán, emiatt nem kaptak előre tee timeot.” – osztotta meg velünk Czernecki Sinkó Krisztina, Lara anyukája.

A verseny ma veszi kezdetét, ahol Csicsi és Lara helyi idő szerint 9.00 illetve 9.27-kor indulnak útnak.

Kövessenek minket a portálon és a Facebookon is! A FCWT versenyéről a továbbiakban is beszámolunk!

További információ a versenyről és az indulókról:

FCWT at Stonegate Golf Club

 

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés