Véget ért a versenysorozat!

Épp a jó idő beálltával ért véget a Sárkány Indoor Golf Center téli versenysorozata.

Épp a jó idő beálltával ért véget a Sárkány Indoor Golf Center téli versenysorozata.

Az utolsó forduló eredményei beállították a végső sorrendet is.

Nem volt könnyű a pálya, még így sem, hogy igen elnéző volt a program írója amikor a sziklákon landoló labdákat játszhatónak ítélte meg. Azért a kemény szőnyeg (ipari filc), ahonnan a szikla ütéseket kellett ütni, így is okozott néha meglepetést.

A sziklás katlanból VA kategóriában Magyar Tibor került ki győztesen, amely így az összesített győzelmet is meghozta számára. A második helyen jó hajrával és nem utolsó sorban jó játékkal Kerekes József végzett, aki így az összetett verseny 3. helyére lépett előre. Lichtenberger a harmadik helyen fejezte be az utolsó fordulót, ez számára az összetettben 2. helyet is jelentette. Az összetett 4. helyen Hideg János,  5. helyen Gearoid O Sullivan, míg a 6. helyen Ágoston Misi zárta a téli sorozatot.

VB kategóriában az élen kiélezett küzdelem alakult ki. Most Brányik Edit nyerte a fordulót kimagaslóan jó játékkal, a putter-jét alig-alig kivéve a bag-jából.  Második helyen Bodor Tibor végzett amely így, neki az összetett elsőséghez is elegendő volt. Harmadik Palya Ferenc  lett, ami egyúttal az összetett 3. helyet is jelentette számára.  Összetettben a 2. helyet Peternell Oszkár szerezte meg, aki a négy forduló alatt hol első, hol 5. lett. A 4. helyen Szótér Szabolcs végzett, 5. helyre parádés utolsó fordulóbeli győzelmével Brányik Edit lépett fel és a 6. helyen Kovács Tamás végzett.

Profik között a győzelmet nem lehetett már Lehoczky Gábortól elvenni, második Hideg Dani lett, míg a harmadik, az utolsó fordulóban győzedelmeskedő Bodor Gergő, aki sajnálhatja, hogy kihagyott fordulót. Talán majd idén-jövőre.

Longest drive ütése most Gearoidnak szállt a legmesszebb 273m lett. A legközelebb a zászlóhoz az amatőrök közül most  Szótér Szabolcs ütötte a greenre a labdáját.

Az összevont eredményhirdetésre a Sárkány Centerben (fő épület 29-es) lévő,  vietnámi Hoa Sen étterem különtermébe, ahol a vietnami konyha ízeit kóstolhatjátok meg! Itt adjuk át a sorozatverseny helyezettjeinek, valamint a LD és a NP díjakat.

Szeretettel várunk mindenkit a téli szezonzáró összejövetelünkre és nem csak azokat, akik részt vettek a versenyben.

2014.03.12.-én szerda este 19.00-kor várjuk a versenyzőket és a kísérőiket!

Köszönjük a részvételt a Sárkány Indoor Golf Center nevében a versenyen résztvevőknek, a gyakorlóknak, hogy a 2013-2014-es téli szezonban is minket választottak. Találkozunk jövőre is!

Természetesen a Sárkány Indoor golf Center egész évben nyitva áll a tagoknak, ha bármikor kedvük szottyan egy kis gyakorlásra vagy szimulátorozásra.

Velem (Lehoczky Gábor) a pályákon találkozhattok továbbra is. Hamarosan indul a tavaszi felkészítő golftanfolyamom, a tőlem már megszokott precizitással,  High Tech kellékekkel...

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés