Alkoholmámoros Texas

Idén is megrendezésre került Tatán a szezonindító rendezvény. Az eddigi hűvös, kicsit zord körülményekhez képest most, a tavasz első napsugaraiban fürdőzve tölthettek el a golfosok egy fantasztikus napot a 18 szakaszos texas scramble verseny keretein belül.

Idén is megrendezésre került Tatán a szezonindító rendezvény. Az eddigi hűvös, kicsit zord körülményekhez képest most, a tavasz első napsugaraiban fürdőzve tölthettek el a golfosok egy fantasztikus napot a 18 szakaszos texas scramble verseny keretein belül.

Az elmúlt pár év során az időjárás nem annyira kedvezett a tatai rendezvény számára. A játékosok dupla öltözékben beszélték meg az elmúlt pár hónap golf hiányában telő történéseit a pályán elhelyezkedő, környezetbe simuló, gyönyörű, öreg pajtában, svédasztalos fogadás és golfos ügyességi játékok kíséretében. Ezt követte egy kis wellness, majd a vendégek estélyi ruhájukat felöltve összegyűltek, s ekkor vette kezdetét a szinte már hagyománynak számító farsangi bál.

Most a furcsa, néha már követhetetlenül változékony klímaváltozásnak hála, kellemes, tavaszias időben indulhatott útnak az idei szezon Tatán, a felújított Old Lake Golf Club Hotel napsütötte környezetében. Az érkező golfosokat a hotel lobbyjában fogadták, svédasztallal, hagymás-zsíros kenyérrel, finom sütik és mézes pálinkák kíséretében. Ezután következett Bábos Réka ügyvezető köszöntő beszéde, majd Dér Péter közreműködésével kiosztották a score kártyákat, s ezennel kezdetét vette az alkoholmámoros texas scramble játék. Bár voltak, akik zéró toleranciára hivatkozva egy kortyot sem fogyasztottak (ők vesztettek a legtöbbet, hisz a pálinka nagyon finom volt), de a játék sajnos ettől nem ment nekik jobban, sőt! De nem is ez a lényeg, hanem az önfeledt hangulat, a kacagás és egy kellemes, golfos délután eltöltése a felújított komplexum szolgáltatta lehetőségeket kihasználva.

A napot a hotel éttermében egy kis svédasztalos terülj-terülj asztalkám zárta – a séf specialitásával, az egyedi és különleges mákos gubával megspékelve. Az est fénypontja Vigh Andrea világhírű hárfaművész koncertje volt, amely feltette a koronát az egész rendezvényre s feledtette vendégeivel az eddig minden alkalommal megrendezett bál hiányát. Ezúton is köszönjük neki a fantasztikus élményt, és reméljük, hogy újabb hagyomány teremtődik általa, s a jövőben is megismerhetjük a golfos társadalom berkein belül élő, legkiemelkedőbb tehetségeket egy ilyen jeles esemény keretein belül.

Ui.: Milyen jó is lenne, ha egy-egy nagy versenyt egy ilyen koncert zárna...

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés