Kisoroszi ínyencségek

Szombaton, frissen vágott pályán tartják meg a szezonnyitó stableford versenyüket! Török Violetta klubvezető, beszámolt nekünk a hétvégi verseny előkészületeiről és különlegességeiről. Továbbá az idei év terveibe, céljaiba is beavatott minket.

Szombaton, frissen vágott pályán tartják meg a szezonnyitó stableford versenyüket! Török Violetta klubvezető, beszámolt nekünk a hétvégi verseny előkészületeiről és különlegességeiről. Továbbá az idei év terveibe, céljaiba is beavatott minket.

Három hír, melyet jó ha tudsz a Magyar Golf Clubról! Fusd át őket...

Miért érdemes 2014-ben is a Magyar Golf Clubbal tartanod? 3 ok, amit nem hagyhatsz figyelmen kívül!

1. Szombaton szezonnyitó stableford verseny!

Végre itt a tavasz! A jó időjárásnak köszönhetően megindult a fű erősödése, így greenkeeperek a héten már megkezdték a szükséges pályamunkákat ahhoz, hogy hétvégére -18 szakaszon- frissen nyírott felületeken rendezhessük meg a 2014-es golfszezon nyitóversenyét a kisoroszi golfpályán.

"Bemelegítő" pin pozíciókkal, bundás kenyérrel, brassói apró pecsenyével és a hölgyeknek egy kis meglepetéssel is készülnek a verseny szervezői szombatra.

Kezdés: 10:00 órakor.

Versenyről és a nevezés feltételeiről, az alábbi linken olvashatnak:

Szezonnyitó verseny

2. Folyamatosan frissül a versenynaptárunk!

Barátságos házi versenyekre, kisebb versenysorozatokra és neves ranglista versenyekre készülhetsz idén Kisorosziban.

Partnereinkkel, versenyeink névadóival egész évben folynak az egyeztetések, ezért honlapunkon érdemes heti rendszerességgel megnézned, hogy milyen változások vannak a versenynaptárban.

www.magyargolfclub.hu

3. Miért érdemes idén is velünk tartanod?

- Az évről-évre megszokott minőségi fejlődése, fejlesztése a pályának, klubháznak, szolgáltatásoknak nem arányul áraink alacsony színvonalához. Te ugyan azon az áron játszhatsz a még jobb minőségű pályán és töltheted kellemesebben idődet a kiváló magyar ételekkel, a megszokott barátságos kiszolgálás mellett. Árainkat az alábbi linken olvashatja: Magyar Golf Club Árlista

- Amint az elmúlt években tapasztalhattad, mindig igyekszünk a tömeges kéréseknek eleget tenni. Például: aszfaltozott parkoló, gyorsabb greenek, szálláslehetőség, behajló ágak lenyírása, klubház teljesítése és még sorolhatnánk.

Kéréseiteknek - a mi lehetőségeinkhez mérten - továbbra is igyekszünk eleget tenni. Már most két jó hírrel szolgálhatunk az idei szezonra:

- A 3-as és 4-es szakasz között idén egész évben vágott fűben keresgélheted, és jó eséllyel ütheted tovább labdádat! Már most belegondolva mennyivel lazábban fogod elengedni a drive-ot! Ugye? :)

- A 7-es szakaszon pedig nyugodtan üthetsz egy lapos fade-et is, hogy a homokcsapdát elkerülve juss fel a greenre. A középen még álldogáló fa hamarosan nem fog közbeszólni.

Rangos versenyek és rendezvények, első sorban az 54. Magyar Amatőr Golf Bajnokság is Kisorosziban kerül megrendezésre idén, ezért ha neked nem csak a részvétel, hanem az elérhető helyezések is számítanak, akkor érdemes sokat gyakorolni a "mumus" szakaszokat.

Gyerekeknek bentlakásos nyári táborokat szervezünk és junior oktatási programot állítunk össze oktatóink segítségével. A családi kedvezményeink továbbra is igénybe vehetőek.

A Magyar Golf Club csapatának tagjai folyamatosan azon dolgoznak, hogy egy olyan helyet biztosítsanak, ahová visszavágysz sportolni, kikapcsolódni, feltöltődni. Várunk idén is mindenkit sok-sok szeretettel.

Találkozzunk szombaton!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés