Végjáték a kanyonban

A négy fordulóból álló verseny ezen a héten fejeződik be. Méltó befejezése a téli szezonnak, hiszen szerencsére már a természet is hozzájárult a kellemes tavaszias időjárással a szabadtéri golfozáshoz.

A négy fordulóból álló verseny ezen a héten fejeződik be. Méltó befejezése a téli szezonnak, hiszen szerencsére már a természet is hozzájárult a kellemes tavaszias időjárással a szabadtéri golfozáshoz.

Mondhatni jó időzítéssel, talán ha egy hetet késtünk, bár erre a kellemes időre nem sokan számítottunk még a tél közepén.

De lássuk az utolsó forduló pályáját: The Stone Canyon - egy élmény lesz - ez garantált mind vizuálisan, mind a játék szempontjából! Nem akárhová megyünk most a záró fordulóra!

Igen, ezen a pályán lesz a szoros küzdelem az élen állók között, de egy jó kis záró fordulónak ígérkezik minden játékos számára, annál is inkább, hiszen az utolsó forduló dupla pontozása igencsak felboríthatja az eddig kialakult sorrendet.

Az élen igen szoros az állás:

VA kategóriában Lichtenberger Attila vezet 2650 ponttal, Hideg János előtt 2450 pont, Magyar Tibor 2400 pont, Kerekes József 2300 pont, Ágoston Mihály ugyan 1650 pont - de ez még sokat változhat az utolsó dupla pontozású fordulón!

VB kategóriában: Peternell Oszkár 2700 ponttal vezet, Bodor Tibor 2500 pont, Palya Ferenc 2300 pont, de még Szótér Szabolcs is beleszólhat a végeredménybe egy jó játékkal , jelenleg még még 1600 ponttal áll a dobogó körül...

Pro kategóriában, három győzelem után Lehoczky Gábortól nehéz lesz elvenni a vezető pozíciót, de azért próbáljátok meg!

Nevezési díj: 5.500 Ft

Díjazzuk kellemes szolgáltatással: Thai Masszázs, itókákkal: Ezüsti Párlatok, tárgyi ajándékokkal: Greg Norman pólók - már tavaszra, golfos felszerelésekkel: kesztyű, labda, tee és EGYÉB ajándékok) az összetett versenyben a kategóriák első három helyezettjeit gazdagítják!

Fontos tudni, hogy a center egész évben nyitva áll a tagok előtt, illetve a megszerzett pontok nem vesznek el az idő múlásával sem.

A verseny hamarosan indul, ne maradjatok le! Az eddigiekhez hasonló nagy küzdelmek helyszíne lesz ismét a Sárkány Indoor Golf Center Full Swing Golf szimulátora, a látványról nem is beszélve!

Az összevont eredményhirdetésre hagyományosan a Hoa Sen vietnámi étteremben kerül sor.

A sorozaton, legalább két fordulóban elindulókat vendégül látjuk, kísérőknek 1.990 Ft a színvonalas bőséges kóstoló a vietnami konyha ízeiből, gyerekeknek 12 éves korig 990 Ft.

A versenyre már lehet jelentkezni az alábbi telefonszámokon: 06309418048, 06303254515


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés