Kick off második felvonás

Február 22-én érkezett meg a második csapat Islantilla-ra. A csapat fele „visszaeső” kick-off-os, mert van, aki már 7-szer is Fehér Zsolttal tölti a téli edző tábort.

Február 22-én érkezett meg a második csapat Islantilla-ra. A csapat fele „visszaeső” kick-off-os, mert van, aki már 7-szer is Fehér Zsolttal tölti a téli edző tábort.

Sok visszatérő tanítvány volt, akiknek ismerem a játékát, illetve a fejleszteni kívánt területeket, ezért már előre tudtam készülni a táborra. Tóth Bea (aki külföldön mindig jobban szerepel, mint az itthoni versenyeken), 20 centi híján Hole-in-One-t ütött. Gyenes Anikó és Rócza Gábor ideális házasságát mi sem bizonyítja jobban, hogy a férj megütötte élete második birdiejét (a kacsás pálya 4.szakaszán, Zöld pálya), neje másnap ugyanazon pályán szintén birdiet ütött. Mivel mindketten 30 feletti handicappesek, ezért különösen nagy volt az öröm. Gábornak a következő lyukon is birdie esélye volt, de „csak” par lett belőle. Újhelyi Zsuzsa karácsonyi ajándékával ( 3-as fa) parádézott, igaz lett egy újabb kedvence is egy 50 fokos gap wedge. Jövőre biztos nem lesz túlsúlya, mert ezekkel az ütőkkel üt legszívesebben, talán még a puttert is magával hozza.

Az edzések menete egy kicsit más volt az eddigiekhez képest:  az első két nap délelőtt a rangen több időt töltöttünk, a téli szezon után egy kis felfrissítésre volt szüksége a golfozóknak. Természetesen utána 18 lyuk következett. A range fő témája a 100 méteren belüli játék volt, chip, homok, putt, illetve a pályának az adottságai miatt a ferde állású ütések. Ez utóbbi gyakorlat sokszor hasznos volt a pályajáték közben, mert nem sok egyenes van a pályán. A szabadnapon egy délelőtti séta után mindenki pihenésképpen 9-18 lyukat játszott. Voltak itt 4-es matchplay-ek, scramble-lel keverve, páros csaták. De mindegyik vége ugyanaz lett: Sangria a klubházban.

Összességében nagyon jól telt a második hét is, annak ellenére, hogy az időjárás nem volt annyira kegyes golfozókhoz, mint első héten.

Jövőre egy újabb helyszínt keresünk és a White team ott is biztos jól fogja tölteni az időt.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés