REGINAQUA INDOOR GOLF SZTÁR SKILLS CHALLENGE

INDOOR GOLF SZTÁR SKILLS CHALLENGE VERSENYKIÍRÁS 2014. február 26. szerda

INDOOR GOLF SZTÁR SKILLS CHALLENGE VERSENYKIÍRÁS 2014. február 26. szerda

Az Indoor Golf Sztár  ügyességi versenysorozat, amelyben a versenyzők külön versenyszámonként a golfjáték alapütéseit hajtják végre.  A verseny a szabadtéren rendezett, immár évtizedes hagyománnyal bíró Golf Sztár Gála kistestvére, ahol zárt térben, szimulátorok segítségével zajlanak a küzdelmek. A rendezvény célja a golf népszerűsítése.

VERSENYZŐI KATEGÓRIÁK

- Szuper Tour játékos (minden profi és 10 Hcp alatti amatőr)

- amatőr golfozó (10 Hcp fölött)

- golfozó sztár

- még nem golfozó sztár

- szponzor

- kezdő (nem rendelkezik Hcp-vel)

Minden játékost a versenysorozatba való bekapcsolódásakor sorolnak be a szervezők, utólagos kategóriaváltásra nincs lehetőség!

VERSENYSZÁMOK

Távolba ütés szimulátoron

Minden játékosnak öt kísérlete van. Csak a fairwayn maradt labdák mérhetők és értékelhetők. A hölgyversenyzők eredményéhez minden kategóriában 30 métert hozzáadunk.

Közelítő ütés szimulátoron

Minden játékosnak három kísérlete van 30 méterről a lyukhoz közel ütni a labdát. Minden kísérlet mérhető. Azonos eredmény esetén a második, illetve a harmadik labda lyuktól való távolsága rangsorol.

Gurítás

Minden játékosnak három labdát kell egy meghatározott lyukba juttatnia minél kevesebb ütésből. Azonos ütésszám esetén az első, második, illetve harmadik labda első ütés utáni lyuktól való távolsága rangsorol. Teljes eredményazonosság esetén a távolba ütés versenyszámban elért jobb eredmény rangsorol.

ÉRTÉKELÉS

Minden kategóriában a négy fordulót követően az összetett értékelés alapját az egyes versenyszámokban elért eredmények összegzései jelentik. Minden résztvevő esetében versenyszámonként a két legjobb eredmény számít bele az értékelésbe. Az így kialakult versenyszámonkénti helyezési számok összege határozza meg a versenyzők pozícióját. Azonos helyezési szám összegek esetén a gurításban elért jobb összesített eredmény rangsorol.  Minden kategóriában az első hat játékos jogosult részt venni a döntőben. Akadályoztatás esetén a rangsor következő helyezettjei lépnek előre.

DÍJAZÁS

A döntő helyezettjei díjazásban részesülnek.  A díjak többek között magyarországi wellness szállodák kétszemélyes, kétéjszakás utalványai.  Díjazásban részesülnek még kategóriánként a legjobb hölgyversenyzők is.

A HELYSZÍN MEGKÖZELÍTÉSE

Sárkány Center Indoor Golf Club

Sárkány Center, 1183 Gyömrői út 79-83. 30-as épület

Több, mint 500 ingyenes parkolóhely áll a vendégek rendelkezésére.

Autóval (10 perc a Nagyvárad tértől vagy 15 perc az Orczy tértől)

A Ferihegyi repülőtérre vezető gyorsforgalmi úton érkezve ,M3 metróvégállomástól 2 kilométerre, a jobb oldali SHELL benzinkút után rögtön jobbra kell letérni a Gyömrői útra, innen 200 méterre előre, jobb oldalon található a SÁRKÁNY CENTER bejárata.

A Gyömrői úton, a Belváros felől érkezve, a SIBRIK kereszteződés (ahol a Kőbánya-Kispest felüljáró és a SHELL, valamint az OMW benzinkutak találhatók) után 1800 méterre jobb oldalon található a SÁRKÁNY CENTER bejárata.

A külső Üllői út felől a Lakatos úton érkezve, a Lakatos út végén, bal oldalon található a SÁRKÁNY CENTER vevői részére újonnan kialakított parkoló, és a vasúti gyalogos felüljáró túloldalán található a SÁRKÁNY CENTER bejárata.

A külső Üllői út felől, a Ráday Gedeon úton érkezve, a Gyömrői úton balra a város felé kell hajtani (itt tilos balra fordulni, a Gyömrői úton átkelve egy jobbra forduló körrel lehet ezt megtenni). Innen 1500 méterre bal oldalon található a SÁRKÁNY CENTER a kereszteződés mellett, de a bejáratunkat úgy lehet megközelíteni, hogy tovább haladva a város felé 400 méter után vissza kell fordulni a Ferihegyi gyorsforgalmi út alatt és mintegy 200 méter megtétele után immár jobbra feltűnik a SÁRKÁNY CENTER bejárata.

Tömegközlekedési eszközökkel való megközelítés:

 50 méteren belül van a 36, 95, 98, 182, 184, 200-as reptéri buszok megállója a bejárattól.

- A 3-as Metró Kőbánya-Kispest végállomásától Reptéri 200-as, vagy 98, 98E jelzésű buszokkal a Felsőcsatári úti megállóig,, amely közvetlenül a SÁRKÁNY CENTER bejárata előtt található.

- A 2-es Metró Stadionok megállójától 95 busszal a Felsőcsatári úti megállóig, amely 50 méterre van a SÁRKÁNY CENTER bejáratától.

- 36-os busszal a Jegenyefasor úti megállóig, amelyről leszállva a felüljárón át megközelíthető a SÁRKÁNY CENTER bejárata.

- Vonattal: 500 méterre a Belváros felé a Budapest-Cegléd vasútvonal Pestszentlőrinc megállójától van a SÁRKÁNY CENTER bejárata.

Golf TV Produkció

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
3
7
8
9
10
11
15
16
20
21
22
23
28
29
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés