Fiesta Tenerifén

Az edzőtáborok hosszú sorában már-már hagyománynak számít Csikós Gábor tenerifei útja.

Az edzőtáborok hosszú sorában már-már hagyománynak számít Csikós Gábor tenerifei útja.

Nyugodtan mondhatjuk, hogy Csikósék olyan hagyományt teremtettek, amire őszintén büszkék lehetnek. A pálya szinte már hazavárja őket és az oktató a szálloda vezetésével is jó kapcsolatot ápol. A komplett kikapcsolódás tehát garantált. A tenerifei golf fiesta a szórakozásról szól. Az egész út mondanivalója, hogy társaságban jó golfozni. Persze ha valakit a csuklómozgás, a mélyebb golfozási technikák elsajátításáért utazott ki, az edző abban is biztosan segít bárkinek.

Csikós Gábor fiesta csapata sikeresen megérkezett Tenerifére, ahol a megszokott jó idő és mesés környezet várta őket!.

Hogyan teltek az első napok?

Az itt megszokott éghajlat és klíma várt bennünket: 20 és 23 fok között stabilan minden nap. Már-már úgy fogadtak minket a Golf del Sur golfpályán, mintha haza jöttünk volna. Nagyon sokan vannak a szigeteken, telt ház van mindenütt, a golfpályán és hotelben egyaránt. Délelőtt a gyakorlásé a délután, pedig a pályajátéké a főszerep. A golf mellett lehetőségünk volt strandolni is Los Cristianosban.

Teljes kikapcsolódás és kitűnő körülmények várnak tehát Csikós Gáborra és csapatára: mind a range, mind a klubház, mind a shopok színvonala kiváló. A Hungarian Golf a tenerifei táborról, a következőkben is beszámol. Jó golfozást és jó szórakozást kívánunk nekik!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés