Tata felébredt téli álmából

Az Old Lake Golf & Country Club nagyon mozgolódik a télen. Gőzerővel készülnek a farsangi bálra, miközben legújabb bejelentéseik is felkavarják az állóvizet. Beszélgetésünk során a club ez évi terveiről, rendezvényeiről is szót ejtettünk.

Az Old Lake Golf & Country Club nagyon mozgolódik a télen. Gőzerővel készülnek a farsangi bálra, miközben legújabb bejelentéseik is felkavarják az állóvizet. Bábos Rékával történő beszélgetésünk során a club ez évi terveiről, rendezvényeiről is szót ejtettünk.

Brúder Balázs érkezése, Kuti Gábor és Rózsavölgyi János jelenléte mind-mind garancia a sikerre.

Természetesen mindent megteszünk annak érdekében, hogy mi legyünk idén is az év golfklubja. Ehhez mindenkire szükségünk lesz a továbbiakban is. Elsősorban a játékosoknak jár az elismerés, hiszen az ő eredményeik alapján kaphattuk meg ismételten ezt a nívós kitüntetést, ők töltik meg élettel a clubbot és teszik a clubbot clubbá. Szerepük megkérdőjelezhetetlen! A verseny igen szoros és kiélezett a clubok között, de az egészséges versenyszellem mellett összefogás is szükséges. Konszenzusra, egymás segítésére kell törekednünk, nem pedig a széthúzásra. A magyar golf sikere, jövője az összetartásban rejlik.

Mi a véleménye Brúder Balázsról, tatai klub új head projáról?

Balázs, akár csak Kuti Gábor hihetetlen nagy kincsek a számunkra. Balázs 30 év ismeretével és tapasztalatával a háta mögött érkezett vissza Tatára, akire családtagként tekintünk. Úgy vélem, Balázs és Gábor nagy segítségünkre lesz a junior programunkban. Gábor helybéli kapcsolatai révén, soha nem látott gyerekhadat tudott eddig is megmozgatni a golfclub felé. Olyan kapcsolatot ápol a fiatalokkal, ami teljesen lenyűgöz engem. Szeretnénk, hogy a magyar golf ténylegesen gyökeret verjen Tata és környékén, ehhez a feladathoz az egyik legjobb szakembergárda áll a rendelkezésünkre.

Nem csak belföld, de külföld felé is nyitunk. Várunk csoportokat a skandináv országokból illetve Szlovákiából és Ausztriából is érkeznek majd.

Miben különleges a tati club?

Egyrészt az elhelyezkedésében. Tatát az „Élővizek városának” is nevezik. A tati Old Lake Golf & Country Club ideális választás lehet, hiszen a Tatai-árok északnyugati kapujában, Komárom-Esztergom megye szívében, Budapesttől mindösszesen 60 km-re található. A városon áthalad az 1-es főút és az Budapest–Hegyeshalom–Rajka-vasútvonal illetve mellette halad el az M1-es autópálya, amelyre közvetlen csatlakozása van a városnak.

Másrészt, a tatai Old Lake Golf & Country Club azon kevés klubok közé tartozik, amely mellett hotel és kalandpark is található. Így nem csak a golf szerelmesei, de az egész család megtalálhatja a számára megfelelő kikapcsolódást. Közelebb hozzuk a golfot az emberekhez, különböző családi programokkal, így egy egész „Familyt” vonzunk a pályák közelébe. A szolgáltatások teljes skáláját kínáljuk a vendégeinknek: hotelen belül wellness részleggel, a gasztronómia ínyenc világával várjuk az odalátogatókat. A tatai golf club kitűnő választás lehet, csak ajánlani tudom minden golfozó és nem golfozó számára. Az egész család, legyen szó kicsikről vagy nagyokról megtalálhatják a számukra megfelelő időtöltést, szórakozást.

Milyen állapotban van a pálya?

A pálya jó állapotban van. Persze jobban örültünk volna, ha igazi telünk lett volna, hogy a hidegtől a különböző kártevők elpusztuljanak. De ennek ellenére nem szeretnénk, hogy a tél kitolódjon, mivel szokásoknak megfelelően 15 –én megnyitjuk kapuinkat.

Milyen rendezvények lesznek idén?

A golfszezon a hagyományoknak megfelelően április 19-én a Húsvét kupával indul. Továbbá a Magyar Mach Play, Magyar Senior illetve a Magyar Nyílt Junior Bajnokság is megrendezésre kerül. Kiemelném még a nagy népszerűségnek örvendő Férfi napunkat, amit Áprilistól kedd délutánonként tartjuk majd.

Már csak három hetet kell aludni és kezdődik az év első rendezvénye Tatán. Március 8-i Szezonnyitó Bál és Brandy Cup programja:

12:00 -  Érkezés, a szobák elfoglalása az Old Lake Golf  Hotelben

14:00 -  Brandy Cup vetélkedő az Eszterházy Pajtában és –amennyiben az időjárás lehetővé teszi- a Par 3 pályákon Közben: Disznótoros party, pálinkával, forralt borral

17:00 - Wellness használat a szállóvendégek részére (jakuzzi, gőzkabin, infra és finn szauna)

19:00 – Gálavacsora az Old Lake Golf Hotel Báltermében

                (Tányérszervizes előétel és ezt követően svédasztalos vacsora)

21:00 –Élő zene: A Golf Hotel szilveszteri buliján fergeteges hangulatot varázsoló Party Syndrom együttessel

24:00 - Éjféli svédasztalos felkészítés

01:00 - Tombolasorsolás értékes nyereményekkel

 

Ár

A teljes csomag ára, amely tartalmazza az egy éjszaka szállást, a Brandy Cup és a Bál részvételi díját  24.900.- Ft / fő

További információ: dr. Bábos Réka klubigazgató: 06-30-348-65-26 vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés