Lilla visszatért!

Csíkos Lilla papáját telefonon értük el, aki örömmel mesélt lányáról Lilláról, aki jelenleg a Jasen Floyd Akadémián készül a szezonra.

Csíkos Lilla papáját telefonon értük el, aki örömmel mesélt lányáról Lilláról, aki jelenleg a Jasen Floyd Akadémián készül a szezonra.

Csíkos Lilla február 1-én utazott ki Spanyolországba, hogy egy egyedülálló képzésen vegyen részt a Jasen Floyd Akadémián. Lilla már visszatérő vendégnek, már-már családtagnak számít, hiszen már többször élvezhette az akadémia vendégszeretetét. Papája elmondása szerint, Lilla nagyon jól érzi magát, rengeteget edz, újabb- és újabb élményekkel és tapasztalattokkal gazdagodig, gyarapítja golftudását.

Hogyan épülnek fel a kurzusok, amin Lilla részt vesz?

Az ő szintjén, sokkal nagyobb energiát fordítanak az erőnlétre, azoknak az izomcsoportoknak a fejlesztésére, ami a golfban való sikerhez elengedhetetlen. A fizikai állapot növelése, eddig is a Jason Floyd Akadémia sajátossága volt. A szemeszteren, a játék mellett a jógát, a táplálkozási tanácsadást és a sportpszichológiát is beleemelik az oktatási programba.

Külön öröm, hogy Lilla láb illetve térd problémái, amivel eddig küszködött sokat javultak.

Meglepetésként ért bennünket, hogy edzője Szigeti Csaba meglátogatta tanítványát az akadémián, akivel madarat lehetett volna fogatni trénere láttán. Nagyon örült Csaba látogatásának. Lilla eredetileg szombaton érkezett volna haza, de egy külön a Jasen Floyd Akadémia tanítványainak szervezett verseny miatt, vasárnapra várható a hazaérkezése.

Még egy örömhírrel szolgálhatunk, amit majd a későbbiekben publikálni is fogunk, hogy a Jason Floyd Akadémia versenyt hirdetett különböző kategóriákban a fiatal golfozóknak. Egy illetve kés fős csapatokat várnak majd április 5-6-án tartandó versenyükre.

További részletek hamarosan…

38 lyukas pályák

Korcsoportok: U12/14/16/18

Csoportos és egyéni díjak

A győztes csapat meghívást kap az ISGA Championshipbe, Carnoustibe

Titleist és Canterbury díjak

Kristálypohár trófeák

Tréningek/edzések a European Tour edzőjével, Jason Floyddal

BBQ minden versenyző számára

Tudósítás az utolsó nap fordulóiról

A program részvételi díja: 150 Euró

 

A foglalásért és további információért írjon a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., vagy hívja a 34 607 924 260-as telefonszámot, illetve látogasson el a honlapra: www.jasonfloydgolfacademy.com


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés