Családban marad!

Az utóbbi pár hétben Tiger Woods gyenge idénykezdésétől hangos a honi és külföldi golfsajtó. A világelső pályafutása legrosszabb rajtját tudhatja maga mögött, ám ha minden jól megy, akkor vasárnaptól már nem vele, hanem unokahúgával, Chayenne Woods-al foglalkozik majd mindenki.

Az utóbbi pár hétben Tiger Woods gyenge idénykezdésétől hangos a honi és külföldi golfsajtó. A világelső pályafutása legrosszabb rajtját tudhatja maga mögött, ám ha minden jól megy, akkor vasárnaptól már nem vele, hanem unokahúgával, Cheyenne Woods-al foglalkozik majd mindenki.

Úgyanis a 23 éves fiatal hölgy eddig remekel az Australian Ladies’ Masters tornán, a befejező napot két ütés előnnyel várhatja köszönhetően a szombati 71-es teljesítményének. Cheyenne Woods még nem nyert profi golftornát, ám a tehetsége erre predesztinálja. Woods három kört követően 12 ütéssel van par alatt, összeredménye eddig 207 a Royal Pines Resorton. Woods hét birdie-t és öt bogey-t ütött a köre során, tehát elég hullámzó teljesítményt nyújtott, igaz nagybátyja mostanság örülne ennyi birdie-nek egy körön belül, főleg úgy, hogy Cheyenne a hét birdie-ből négyet az utolsó öt szakaszán hozott össze.

Woods mögött a dél-afrikai Stacey Lee áll a második helyen, aki szombaton még együttállásban volt riválisával, ám „egálra” hozta a pályát, így a második helyre szorult. Az éllovasok mögött van nem sokkal lemaradva az aktuális ausztrál amatőr bajnok Minjee Lee, aki szenzációs 69-es körrel jelezte, hogy szintén igényt tartana a győztesnek járó trófeára.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés