Bemutatkoztak az UNIQA Sportnagykövetei

Február 4-én az UNIQA Sportnagyköveti címét a biztosító tavaly év végén kihirdetett gyermek sportpályázatának győztesei ünnepélyes keretek között vehették át a társaság központjában.

Február 4-én, az UNIQA Sportnagyköveti címét a biztosító tavaly év végén kihirdetett gyermek sportpályázatának győztesei, ünnepélyes keretek között vehették át a társaság központjában.

A tavaly ősszel meghirdetett gyermek sportpályázatra a biztosító azon tehetséges és jó tanuló diákokat kereste, akik 7 és 18 év közöttiek, eredményes sportolók és tanulók egyben. A pályázat nyerteseire feladatok is várnak a jövőben, az UNIQA ugyanis nagy hangsúlyt fektet az egészséges életmód népszerűsítésére, melyben most a gyermekek is segítségükre lehetnek az év során.

„Egyfajta példaképeket kerestünk, akikre a többi gyerekek, vagy akár felnőttek is felnézhetnek és követhetnek. Kitartásuk és szorgalmuk mindenképpen megbecsülésre ad okot és nagy örömmel láttam, hogy milyen sok tehetséges gyermek pályázott nálunk.” nyilatkozta Othmar Michl, az UNIQA vezérigazgatója a díjátadón.

Az UNIQA szponzorált sportolója, az olimpiai bajnok vívó Szilágyi Áron is jelen volt az eseményen, gratulált a nyertes pályázóknak és sok sikert, kitartást kívánt a számukra a jövőben is.

A pályázatok elbírálása nagy fejtörést okozott a zsűri számára, ezért a biztosító a közösségi médiát is bevonta a döntésbe. A beérkezett 74 db pályázat között a sportágak széles spektruma helyet kapott, melyek közül 24 pályázónak volt lehetősége az UNIQA VitalClub facebook oldalán kiírt szavazáson részt venni és a támogató barátok, sporttársak és családtagok szavazatával sportnagyköveti címet elnyerni.

A szavazatok alapján az UNIQA sportnagyköveti címet megszerezte Reizinger Dóra, úszó 1753 szavazattal és Kerekes Balázs Krisztián, erőemelő 1060 szavazattal.

A zsűri döntése alapján az UNIQA sportnagyköveti címet kiérdemelte még: Egri Viktória sportlövész, Görbe Soma, gyorsasági motoros, Jancsik Tamás atléta, Kiss Polett Karolina golfozó, Luczó Bence kajak-kenu sportágban, Molnár Júlia triatlonozó, Sánta Bence szörföző , Szajkó Liliána fogathajtó, Szellő Ádám teniszező, Tóth Maya Napsugár golfozó és Vajay Dóra díjugrató.

Gratulálunk a nyerteseknek és sok sikert és kitartást kívánunk nekik a 2014-es évben!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés