Pintérnek megálljt parancsoltak!

Ahogyan már korábban beszámoltunk róla Pintér Béla golfozó barátunk váratlanul, minden előjel nélkül összeesett otthonában, majd rövid időn belül korházba szállították.

Ahogyan már korábban beszámoltunk róla Pintér Béla golfozó barátunk váratlanul, minden előjel nélkül összeesett otthonában, majd rövid időn belül kórházba szállították.

Jó hírrel szolgálhatunk abban a tekintetben, hogy golfozónk sikeresen átesett a pacemaker beültetésen. A műtét azonban, korántsem volt komplikációktól mentes, hiszen a beavatkozás alatt négyszer állt le Béla szíve. Ez volt 24 órán belül golfozónk 9. szívmegállása. Állapota továbbra sem ideális, de eszméleténél van és pár falatot már evet is a délután folyamán. Az elkövetkezendő napokban, hetekben golfozónkra számtalan vizsgálat és egy nagyobb szívbillentyű műtét is vár majd. A jövőben radikális életmódváltásra van szüksége: zéró dohányzás, napi maximum egyszeri kávé és kímélő üzemmód.

Mindenkinek figyelmeztetés lehet, ahogy Pintér Bélának is megálljt parancsoltak a cigaretta, a kávé, és energiaital mértéktelen fogyasztása, az örökös hajsza és sorolhatnánk, az ehhez hasonló egészségre károsító hatásokat. Tudjunk megálljt parancsolni! Tudjunk megállni egy pillanatra, hiszen van családunk barátaink, akik számítanak ránk és aggódnak értünk. Így aggódunk most mi is Pintér Béla barátunkért, de bízunk benne, hogy az elkövetkezendő napok, hetek ráváró megpróbáltatásai a golfszezon kezdetére véget érnek, és újult erővel üti a 250-es drive-okat. Na jó ne túlozzunk csak 220-at!

A hungariangolf.hu természetesen a továbbiakban is beszámol majd Pintér Béla állapotáról, ahogy valami új információt tud meg róla.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés