Sárkány Indoor Golf Center

Ebben a versenysorozatban sem maradhat ki az örök klasszikus: Pebble Beach Golf Club. A sorozat második versenye a napfényes Californiába invitálja a versenyzőket.

Ebben a versenysorozatban sem maradhat ki az örök klasszikus: Pebble Beach Golf Club. A sorozat második versenye a napfényes Californiába invitálja a versenyzőket.

Az örök klasszikus Pebble Beach golfpályája várja a golfozókat. Amerika legnépszerűbb és egyben leghíresebb pályája, amely hosszan húzódik az óceán zord, csipkés fjordokat idéző partvonalán. Felsorolni is nehéz lenne, hány híres verseny, győzelem és dráma színhelye volt 1919-óta.

A kihívás most a Full Swing szimulátoron elevenedik meg - ne hagyjátok ki! Ezen a hétvégén! A négy fordulóból álló versengés mindig tartogat meglepetéseket, hiszen a sorozatversenyekre jellemzően sohasem lehet biztosan tudni a végeredményt. Ráadásul az utolsó forduló eredményei után dupla pontszámot kapnak a versenyzők, ezzel tovább bonyolítjuk a helyzetet - itt bármi megtörténhet még!

Szokásos módon két kategóriában rendezzük a versenyeket. Hcp VA 0-20-ig, illetve VB 20,1-40.0-ig. Fordulónként díjazzuk a Longest Drive és a Nearest to Pin ütéseket. Hölgyek és szeniorok esetén +30m kerül hozzáadásra az elért távolsághoz az LD ütések során. A sorozatversenyek számítási táblázata alapján pontokat kapnak az 1-10.-ik helyezettek. Kategóriaváltás nincs, a kategória határán állók (+/-2hcp), az első forduló előtt eldönthetik, hogy melyik kategóriában indulnak a fordulók során.

Díjazzuk kellemes szolgáltatással: Thai Masszázs, itókákkal: Ezüsti Párlatok, tárgyi ajándékokkal: Greg Norman pólók - már tavaszra, golfos felszerelésekkel: kesztyű, labda, tee és EGYÉB ajándékok) az összetett versenyben a kategóriák első három helyezettjeit gazdagítják! Az összevont eredményhirdetésre hagyományosan a Hoa Sen vietnámi étteremben kerül sor. A sorozaton, a legalább két fordulóban elindulókat vendégül látjuk, kísérőknek 1.990 Ft a színvonalas bőséges kóstoló a vietnami konyha ízeiből, gyerekeknek 12 éves korig 990 Ft.

A versenyre már lehet jelentkezni az alábbi telefonszámokon: 06309418048, 06303254515


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés