Támadás a pályán!

  Mexikóban nem csak a bűnözés mértéke nyújt számunkra elképesztő adatokat, de a golfpályán történő állati eredetű támadások is egyre szaporodóban vannak. Legutóbb egy férfi lába bánta.

 Mexikóban nem csak a bűnözés mértéke nyújt számunkra elképesztő adatokat, de a golfpályán történő állati eredetű támadások is egyre szaporodóban vannak. Legutóbb egy férfi lába bánta.

Már több alkalommal hallhattunk arról, hogy a golfpályán az eltévedt, vagy nem elég körültekintően felügyelt állatok bemerészkednek a greenek és bunkerek világába, riogatva a golfozókat, és olykor nem baráti közelségbe kerülnek a játékosokkal, komolyan veszélyeztetve a sportolók életét. Nemrégiben egy krokodil gondolt egyet, és látogatott el az Iberostar Cancun Golf Club létesítményébe, és nem távozott üres szájjal.

Dougie Thompson nem akart bajt, de aztán a baj olyannyira megtalálta a brit férfit, hogy örök emléket hagyott benne Mexikó. A Daily Mirror adott hírt arról, hogy egy több méteres hüllő támadt rá a férfira, aki egy esküvő miatt utazott a közép-amerikai országba. Jól akarta magát érezni, ezért az ünneplést némi golfozással szerette volna tetézni.

Az 58 éves férfi, aki egyébként torontói lakos, mit sem sejtve ragadt ütőt még a hét elején az említett pályán, és egy ideig minden úgy ment, ahogyan mennie kell. Aztán egy bunkerütést követően, hátulról egy krokodil megragadta, és elkezdte marcangolni (elnézést a durva kifejezésért, de ez tény) a gyanútlan játékos jobb lábát.

Thompson túlélte a támadást, köszönhetően játékostársainak, akik az ütőikkel próbálták ártalmatlanná tenni az állatot, sőt, még a golfos kocsijukkal is nekimentek néhányszor a hüllőnek, biztos, ami biztos alapon. A férfi jobb lábát műteni kellett, de életben maradt.

„A lábam egy nagy rakás roncs. A sebészeknek össze kellett varrniuk néhány izmot és két csövet is kaptam a lábamba. Az orvosok azt mondták, hogy komolyan el kéne gondolkodnom a plasztikai műtéten.” – nyilatkozta a férfi a médiának.

A dolog érdekessége, hogy a klub vezetősége egyértelműen jelezte, hogy nem vállalja a felelősséget a történtekért, mivel a krokodil a pálya karakteréhez tartozik. Nem semmi indok, és kíváncsiak lennénk, hogy a bíróságon ez mennyire állja meg a helyét, Thompson ugyanis jogi útra terelte a dolgot.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés