LEGEND Golf & Safari Resort

  Golf és Vadvilág Dél-Afrikában - 2013. november 1. és 2014. május 1. között

Speciális ár magyar játékosok részére:  

 Golf és Vadvilág Dél-Afrikában - 2013. november 1. és 2014. május 1. között

Speciális ár magyar játékosok részére:  

EURO 1.056-tól személyenként, 5 + 2 éjszaka/8 napos túra, ötcsillagos luxus elszállásolással, 4 egész napos golfozás/4 green fee, 1 nap ismerkedés Dél-Afrika vadvilágával, 3 órás szafari  vadlessel).

A nem golfozók – a sok érdekes program mellett - választhatnak a legkülönbözőbb kezelések és masszírozások között a Lodge elegáns spaszalonjában.

LEGEND Golf & Safari Resort – az Entabeni Vadrezervátum szomszédságában nemcsak Dél-Afrika legkiválóbb, de a világ legjobb golfpályái közé is tartozik;  kínálja az afrikai föld nyugalmát, szépségét, tágas térségét és az egyedülálló  tizennyolc lyukas, ún. „signature” golfpályáját.  Az „extreme 19” lyuk pedig próbára teszi még a legtapasztaltabb játékosokat is, amikor 361 m magasról, 400 méteres távolságra kell a labdát leütniük.

GOLFEDZÉS DÉL-AFRIKÁBAN - 2013. november 1-től az európai téli időszak alatt

Dél-Afrika a golf és a golfpályák országa: a kellemes, napsütéses klíma, lehetőséget ad tizenkét hónapon keresztül ennek a sportnak az élvezetére és gyakorlására.

Edzés helye: Fokváros, Dél-Afrika Golf Institute, Grant Hepburn PGA edző/igazgató vezetése alatt, aki a South African Golf Development Board Chief Executive Officere is.

Elszállásolás: egy-, vagy kétszemélyes szobákban, négycsillagos szállodában, reggelivel, a pályától séta távolságban, Fokváros

Edzés lehet: edző nélkül, magyar edzővel vagy dél-afrikai edzővel

SPECIÁLIS ÁR  – MAGYAR JÁTÉKOSOK részére:

1 hétre –  négycsillagos szállás, reggelivel, repülőtéri  transzferekkel, kétszemélyes elhelyezéssel, személyenként 520 eurótól.

1 hónapra – négycsillagos szállás, reggelivel, repülőtéri  transzferekkel, kétszemélyes elhelyezéssel, személyenként 1298 eurótól.


Edzési díj – magyar PGA edzővel:

Alapár: 75 euró edzőként, kétórás edző felügyelete alatt és a tanuló egész napos pályán való gyakorlásáért. 

Edzési díj – dél-afrikai PGA edzővel: videóanalízissel, golflabda- és ütőkölcsönzéssel, valamennyi berendezés használatával – függetlenül a játékos tudási szintjétől.

Alapár: 40 euró - óránkénti edzési díj, személyenként

10 órára/ 1 hétre - 300 euró – edzési díj, személyenként

40 órára/ 1 hónapra - 1050 euró – edzési díj, személyenként

Valamennyi fenti ár az euro/rand átváltási kurzus változásának a függvénye!

EURO AFRO TRAVEL, PRETORIA- szívesen ad felvilágosítást további információkkal és az önök rendelkezésére áll az utak megszervezésével és a foglalások intézésével.

Magyar Piroska - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  -  vagy: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  -  telefon: +27-12-460-3706


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés