Fő a frissesség

 Stacy Lewis egy kisebb kényszerpihenő után, ezen a héten Japánban ragad majd ütőt, és minden erejével azon lesz, hogy a tavaly megszerzett címét megvédje 2013-ban. A játékos nagyszerű szezonjának egy újabb állomása következhet.

Stacy Lewis egy kisebb kényszerpihenő után, ezen a héten Japánban ragad majd ütőt, és minden erejével azon lesz, hogy a tavaly megszerzett címét megvédje 2013-ban. A játékos nagyszerű szezonjának egy újabb állomása következhet.

A világranglista 3. helyén álló Stacy Lewis ezen a héten visszatér Japánba, ugyanis ő a címvédője a közelgő Mizuno Classic elnevezésű tornának, amelynek a Kintetsu Kashikojima Country Club ad majd otthont. A texasi golfozó tavaly egyetlen ütéssel nyert a második napi vezető, a japán sorozat kiemelkedő sportolója, Bo-Mee Lee ellenében. Utóbbi egyébként, az utolsó napon egy hétütéses hátrányt faragott le eggyé, amely kifejezetten szép teljesítmény.

Lewisnak egyébként a tavalyi győzelem volt a szezonbeli 4. elsősége, és ennek következtében az Év Játékosa cím is a szeme előtt lebeghetett. Idén is lehetnek hasonló motiváló erői, és az biztos, hogy az e heti megmérettetésen való jó szereplés nem fog a kipihentségen múlni. Az amerikai játékos ugyanis nemrégiben egy háromhetes pihenőt iktatott be magának a szoros naptárt diktáló LPGA Touron, miután az ázsiai sorozatban az első két tornán a legjobb 10-ben tudott végezni.

A játékos egyébként vezeti a top10-es listát az LPGA keretén belüli statisztikákat nézve – 16 van neki ebben a szezonban -, és nem mellesleg rendelkezik még 3 győzelemmel, és egy major elsőséggel is. Kezdenek egyébként izgalmassá válni a dolgok, a szezonból ugyanis már csak 3 verseny van hátra, de Lewis bízik benne, hogy a beiktatott pihenés új erővel töltötte fel, és helyt tud majd állni ezen a héten Japánban.

„Megpróbálsz friss maradni, de tudod, nem fogok minden ázsiai tornán részt venni azért, hogy friss maradjak játék közben. Jól akarok teljesíteni és győzelmi esélyeket akarok magamnak teremteni.” – mondta a világranglista harmadikja. „Szóval, igazság szerint minden arról szól, hogy megfelelően tudj bűvészkedni az energiaszinteddel, főleg így, a szezon végén, mivel mindenki fáradt, és mindenki készül már lélekben is a szezonzárásra.” – tette hozzá.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés