Ezt kár lenne kihagyni!

 Még lehet jelentkezni a holnapi Balatoni Borok Versenyére! Az tavalyi év egyik legnagyobb érdeklődését hozó versenye még mindig nyitva áll bárki előtt, a Royal Balaton még várja a jelentkezéseket.

Még lehet jelentkezni a holnapi Balatoni Borok Versenyére! A tavalyi év egyik legnagyobb érdeklődését hozó versenye még mindig nyitva áll bárki előtt, a Royal Balaton még várja a jelentkezéseket.

A verseny igazi társasági rendezvényként vonult be a köztudatba. A baráti flight-ok 6 pincészet borait kóstolhatja játék közben, de lesz pálinkakínálat is. A verseny előtt egy pincegulyás várja az összegyűlt golfozókat, míg a szakaszok végén szintén megterített asztallal fogadják majd a beérkezőket, csak ezúttal már egy vacsorára.
A versenynek a korábbi év sikereit látva idén két nagy támogatója is akadt. Az egyik a Samsung Magyarország, ami értékes díjakat (Samsung termékeket) ajánlott fel a nearest to the pin és a longest drive különjátékok nyerteseinek, valamint a nagysátorban is nyereményjátékkal várja a jelenlévőket. A másik támogató, a Maserati két új modelljét fogja kiállítani a klubház mögött, amiket meg lehet majd csodálni.

A versenyre ma este 6 óráig lehet még jelentkezni!

MEGHÍVÓ ÉS NEVEZÉS ITT!

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
3
7
8
9
10
11
15
16
20
21
22
23
28
29
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés