Golfvásár a kismamák példája nyomán

 Régóta hiányzó rendezvényt tart meg szeptember 1-én, vasárnap a tatai Old Lake Golf Club. A tatai főkolompos Rózsavölgyi János ötlete nyomán végre életre hívták az első golfvásárt.

Régóta hiányzó rendezvényt tart meg szeptember 1-én, vasárnap a tatai Old Lake Golf Club. A tatai főkolompos Rózsavölgyi János ötlete nyomán végre életre hívták az első golfvásárt.

A Vasárnapi Golf Vásárnap – ahogy a klubnál nevezik új rendezvényüket – egy nagyon egyszerű elgondolás mentén született meg. Rózsavölgyi a kismamák példáját hozta fel, akik sok esetben kerületenként rendeznek egymás közt vásárt. Kibérelnek egy helyet, és egymás közt adják-veszik a feleslegessé vált gyerekcuccokat. A főkolompos úgy látta, mindenkinek sok golffal kapcsolatos tárgy, kiegészítő, esetleg ütő halmozódott fel otthonában az évek során, amiktől egy idő után már megválna az ember. „Ami nekünk szemét, az másnak kincs lehet” elv alapján pedig jó ötletnek tűnt vásárt rendezni a golfozóknak.

A tatai pajta és egy szép vasárnap délután erre teljesen alkalmas. A pajtába egyébként kitelepül a 19. szakasz is, azaz a büfé, úgyhogy enni, inni is lehet majd nézelődés közben. Az árusításhoz nem kell helypénzt fizetni, csak regisztrálni kell az alább olvasható mobilszámon. A vásár napján pedig a klub féláron adja a zsetonokat, hogy mindenki, aki talál magának egy új ütőt, egyből ki is próbálhassa azt a range-en.

Mi komoly részvételre számítunk a vásáron, hiszen ez valóban egy komoly lehetőség arra, hogy aprópénzért vagy akár csere útján jussunk hozzá kiváló ütőkhöz, amik másnak mondjuk nem váltak a hasznára, de lehet, hogy mi azzal ütünk majd győzelmet érő birdie-ket.

A vásár időpontja: szeptember 1. vasárnap: 10:00 - 15:00

Árusok jelentkezését ezen a számon várják szombat délig: 06-30-747-27-03

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
3
7
8
9
10
11
15
16
20
21
22
23
28
29
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés