Ráfordultak a célegyenesre!

A tegnapi napon egy magyar szempontból már eredményesebb felvonással folytatódott a Balatonudvariban zajló Magyar Amatőr Nyílt Bajnokság. Néhányan eredményeiken is tudtak javítani, de ami fontos, hogy szép számmal jutottunk be a cut-ba.

A tegnapi napon egy magyar szempontból már eredményesebb felvonással folytatódott a Balatonudvariban zajló Magyar Amatőr Nyílt Bajnokság. Néhányan eredményeiken is tudtak javítani, de ami fontos, hogy szép számmal jutottunk be a cut-ba.

A lányoknál kezd helyreállni a világ rendje, miután Rózsa Csilla tegnap már kategóriájának legjobb score-ját hozta és összesítésben is csak egy ütéssel van lemaradva a jelenlegi éllovas, német Ramona Zauner mögött. Csilla tegnap öt birdie-t ütött és három bogey-t, ám sajnos egy dupla ismét becsúszott. A magyar lány így is igazán kitesz magáért, hiszen több mint két hete folyamatosan maximális fordulatszámon kell pörögnie, ami ennyi idő után már a világ bármely játékosát lefárasztaná. Ehhez képest közel áll ahhoz, hogy zsinórban a negyedik versenyét is megnyerje.

Csillán kívül a magyarok közül cut-ba jutott még Vadkerti Adél, Briglovics Boróka és Szemerey Lili is, akik közül Adél és Boróka kiegyensúlyozottan játszik, miközben Lilinek is voltak jó momentumai, ám korábbi eredményeik alapján okkal várhatunk mindhármuktól jobb score-okat. Adél összesen +21-gyel, Boróka +27-tel, Lili +40-nel jutott be a legjobb 22 versenyző közé. Sajnos eredményeik alapján nagyon már nem fognak tudni előrelépni a rangsorban, azonban így is kívánjuk nekik, hogy egy szép score-ral búcsúzzanak a versenytől.

A férfiaknál a legjobb helyen álló magyar játékos továbbra is Horváth Marcell, aki a 23. helyen jutott a cut-ba, miután első napi +6-os score-ja után tegnap +10-et játszott. Marcell után a 33. helyen jutott tovább ifjabb Csiki Péter két +12-es score-ral és őt követte a 37. helyen Simmes Alexander +7 és +18-cal. A férfi mezőnyből 57-en kvalifikálhatták magukat a harmadik játéknapra, ebben a mezőnyben a hazaiak közül ott van még Meznerics Gergely, Zilahy Csaba, Szeberényi Máté, Müller Ralph, Berta Máté, Zombori Dániel, Bertényi Balázs, Suba Ádám, Csányi Olivér, Kokol Ferenc, Holló Zsombor Péter és Molnár Gergő. Ami nagy és egyben szomorú meglepetés volt, hogy Rózsa Dávid, válogatott játékos két napi eredményei alapján nem tudott továbbjutni. Első napi +15-ös eredménye még nem volt a világ vége, de tegnap csupán +30-at tudott játszani, ami már megpecsételte a sorsát. Sajnos azonban nemcsak Dávidra, hanem összességében legtöbb játékosunkra igaz, hogy ezen a versenyen nem megy nekik a játék. Ezeknél az eredményeknél jobbakat is tudunk!

A férfiak mezőnyét egyébként a holland Vince van Veen vezeti, aki eddig mindkét napon 0-ával jött le a pályáról. Sajnos akárhogy is játszanak magyar fiaink az utolsó napon, az élvonal küzdelmeibe már nem fogunk tudni beleszólni, de reméljük, hogy azért lesz, aki egy jó score-ral fejezi be a versenyt.

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés